İleti Sayısı: 12,670
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Bu şekilde bakıyorsak tüm oyunlar zaman ve para israfı.
•
İleti Sayısı: 435
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Konu bombastik olmaya doğru gidiyor. Bence Civ hala bir klasik, bu tarz özellikle zamana bağlı olmadan kafanı çalıştırarak oynanan oyunları ayrı bir seviyorum.
İleti Sayısı: 1
Üyelik Yılı: 2025
Imperium:
0
08-02-2025, 07:57
(Son Düzenleme: 08-02-2025, 08:00, Düzenleyen: Doabear. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Yahu o kadar insan çalışıyor kafa yoruyor arka planda ne çalışmalar falan var birisi de çıkıp bomboş oyun diyebiliyor 2 saniyede. Valla hayret. sevmezsin anlarımda bomboş oyun demek nedir?
Oyuna gelecek olursak bence Civ 6'dan farklı olmuş, humankind'dan çalıntılar var, ui kısmı görüntü olarak beni pek rahatsız etmedi ama detay kısmı yani gerekli ince bilgiler yok, dlc ile eklenmesi muhtemel. mekanikleri güzel ama şu an için tuzsuz ekmek gibi, çok aç olmayan bence almasın :)
Aşağıdaki 1 üye Doabear nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Doabear nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Boba Fett
İleti Sayısı: 2,875
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
günümüzde oyunların artık telefonlar ve konsollar da hesaba katılarak çıkacağı fikrine alışsak iyi olur bence .çünkü işler giderek o yöne doğru evriliyor. birçok oyunun telefon versiyonları çıktı ,çıkmaya devam ediyor. erken erişim hatalı ifade oldu galiba. önden erişim ..70 dolarlık versiyon 11 şubatta erişime açılacak. deluxe edition ve founders edition erişime açıldı. oyunda yenilik olmadığı zaman da 'niye yenilik yok? sadece grafikler iyileştirilmiş' eleştirisi gelmiyor mu ? birçok oyunda bunu görmedik mi? yani hiçkimseyi tatmin etmek mümkün değil ama yapıcı eleştirilerin oyuna katkı sağlayacağını ve bu yönde iyileştirmeler yapılacağını düşünüyorum. civ serisi gayet başarılı bir seri .bu kadar acımasız olmaya gerek yok bence.. civ 6 da misal gelen 2 dlc ile oyun bambaşka bir hale bürünmüştü..
Aşağıdaki 1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Yohaynes
İleti Sayısı: 12,670
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Oyun tam sürüm olarak çıkıyor. Şu an pahalı versiyonu aldıysanız 7 gün önceden oynayabiliyorsunuz, bu erken erişim olmuyor.
•