İleti Sayısı: 2,843
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
asker yapımı çok uzun sürer ama barbara koymaz bu.. zorluk derecesine göre barbar kampından aynı turda 2 asker bile çıktığı oluyor. e haliyle senin bu kadar barbarla başa çıkman çok zor.. online hız oyunda dahi baltalı 2-3 tur sürüyor. 1500 turluk oyunda muhtemelen 12-13 tur falan sürüyordur.
•
İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
Evet asker çıkarmak çok uzun bir de normal gelişimi de var bu işin baya sıkıntı.
•
İleti Sayısı: 2,019
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
27
Oyun standart hıza göre tasarlanmış diğer hız ayarlarında garip gözüküyor.
•
İleti Sayısı: 728
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
1500 tur maximum ben en son 750 civarinda bitirmistim oyunu 6 veya 7. Zorluktaydi. Standart sure ideal ama bence ekstra degisiklik olsun surem var derseniz marathon modu oneririm yine de
•
İleti Sayısı: 2,843
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
youtubede gezinirken rastladığım ilginç içerik üreticisi bir sayfanın oldukça eğlenceli civ 5 ve civ 6 hiciv serisi var. üstteki ilahi çatışma :D
Aşağıdaki 1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Rzenma
İleti Sayısı: 728
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Bugun yeni ek paket cikisini yapiyor yeni oyununuzu nasil acarsiniz ben eger oluyorsa apocalypse ve secret society modlarini aktif edip yeni cikcak haritada etiopyayla maraton hizinda en zorun bir kolayi 7. Seviyede bir oyun acmayi dusunuyorum. 8. Seviyede ai cok avantajli basliyor yakalamasi zor oluyor.
•
İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
Bizans yapay zekası sürekli savaş açıyor nedense. Bir kaç oyunuma denk geldi asker basıp savaş açmak dışında bir şey yaptığını görmedim.
Aşağıdaki 1 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Attila the Hun
İleti Sayısı: 2,019
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
27
Yeni dlc 9 kasımda açıklanacakmış.
•