Sohbet: League of Legends - Genel Sohbet: Nexus
PBE'ye seçimli URF gelecekmiş, artık Birimiz Hepimiz İçin bile gelmiyor, sadece ARURF ve seçimli URF.

Ayrıca tam 00:00'da 2. seri Ebediler geldi.
WhaW8Am.gif
Ara
Lol indirmenin zamanı gelmiş.
Ara
İblis, Darkin ve Hiçlik hikayeleri gibi oyundaki en detaylı ve üstüne düşünülmüş hikaye parçalarının ana yazarı Jared Rosen, Riot'tan ayrılmış.
WhaW8Am.gif
Ara
Prime kapsülü geldi.
youjo-senki-the-saga-of-tanya-the-evil.gif
Ara
Riot oyunları Xbox Game Pass'e geliyor. Hesaplarını bağlayanlar için özel ödüller var. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.
Ara
Hesap bağlamak kazanılan ödülleri kalıcı yapmıyor doğru mu anladım? Game Pass'e sahip olduğumuz sürece ödüller geçerli oluyor sanırım.

LoR'da verilen temel set için Game Pass'i almayı düşünüyordum ama kalıcı olmayacaksa benim için anlamı yok.
tTRiYax.png
Ara
(09-12-2022, 14:11)reddga : Hesap bağlamak kazanılan ödülleri kalıcı yapmıyor doğru mu anladım? Game Pass'e sahip olduğumuz sürece ödüller geçerli oluyor sanırım.

LoR'da verilen temel set için Game Pass'i almayı düşünüyordum ama kalıcı olmayacaksa benim için anlamı yok.

Kalıcı olan ödüller de var tek seferlik verilenler de. LoR için temel setindeki tüm kartlar Game Pass üyeliğin olduğu süreci geçerli. Prizmatik Sandık almak içinse bir kere bağlaman yeterli.
[+] 1 üye Athule nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Riot Games oyunları Xbox uygulamasında çıkış yaptı.

ss.PNG

League of Legends How Long To Beat:

sss.PNG
Ara
3 Ocağa kadar sana özel mağaza bulunuyor.
WhaW8Am.gif
Ara
Yeni Prime Kapsülü geldi.
WhaW8Am.gif
Ara
image.png

Uzun zaman girmeyip tekte birikenleri açınca 4 aylık xp takviyesi geldi.
Ara

WhaW8Am.gif
Ara
State of the game 3:20 Script Sion.
youjo-senki-the-saga-of-tanya-the-evil.gif
Ara
Ahri tek kelimeyle muazzam görünüyor, yeni şampiyonlardan Darkin ilgimi çekti. Hem kadın, hem suikastçı hem de bu sene gelen yegane "yarı çıplak" karakter olması ilginç. Aurelion Sol de fena değil gibi görünüyor. Ahri anladığım kadarıyla bugün, Aurelion Sol ise iki hafta sonra PBE'ye gelecek.
WhaW8Am.gif
Ara
Bu gerçekten yeni sezon sinematiği olamaz. Ne bir şey anlatıyor, ne bir olayı var tamamen bomboş bir slayt şovu gibi. Zerre anlam veremedim, gerçekten "Ufak İndie Şirketi" sözünü iliklerine kadar yaşıyorlar sanırım.

WhaW8Am.gif
Ara
image.png

Oynamıyorum ama hak verdim.
[+] 1 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ahri oynamayı çok sevmediğim için gelen değişiklikler pek ilgimi çekmedi. Dereceli ile ilgili değişiklikler hoş gözüküyor. Yeni gelen reworkler ilginç duruyor fakat son zamanlarda yeni gelen şampiyonların kitlerini aşırı güçlü yapıyorlar. Umarım yeni gelecek şampiyonlar ve reworklerde şampiyonlara bu kadar güçlü kitler verilmez. Diğer türlü 10 ban bile yetmeyebilir. Son olarak yeni gelecek herolar için diversity teriminin kullanılması aşırı woke olmuş. Bir oyunda yapılacak diversitynin niye dünya ile alakası olması gerekiyor anlamıyorum. Sonuçta bu evrende yaşayan insanlar bile insan gibi değilken, fazla duyar kasmanın bir anlamı yok.
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir" 
Victor Hugo
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
urf geldi
 '' Draco dormiens nunquam titillandus ''
Ara
Çin Yeni Yılı Etkinliği başladı.
WhaW8Am.gif
Ara

Konuyu Okuyanlar: 26 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.