Sohbet: Panzer Campaigns - Genel Sohbet: Ordu Karargâhı
(14-07-2021, 17:32)reddga : Air Strike Limits'in ne olduğunu anlamadım. Tanımında "Hava saldırısı sınırını aşan altıgenleri karartır." olarak geçiyor ama herhangi bir yerin karartıldığını henüz görmedim (farklı pzc oyunlarının farklı senaryolarında denedim). Mümkünse bir örnekle açıklayabilecek var mı?

Resim @Yasin Ahmet ile oynadığımız multi'den değil ama aynı senaryodan.

Japan '46'da hava saldırısı sınırı her tur altıgen başına iki taraf için de 25.

unknown.png

Senaryoda Amerikan filoları ise 12 veya 16 uçaklı. 16 uçaklı iki filo aynı altıgene yollandığında toplamda 16+16=32 uçak yollanmış olur ve başka filo yollanamaz. O tur sınırı aşmamıza sadece bir kere, onda da sınıra henüz gelinmediyse izin veriyor.

Malum altıgene 16 uçaklı iki filo yollandığı için o altıgen karartılmış:

unknown.png

Bu sınırlar keşif ve halı bombardıman uçaklarına uygulanmaz, onları aynı altıgende istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.
Bizim zamanımızda elektrik yoktu. IPhone'umuzu şarj edemiyorduk.
PzC/MC/FWWC Opsiyonel Kuralları ve Parametre Verisi
Diğer PzC/MC/FWWC Konuları ile PzB Konuları
[+] 2 üye unonimus nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Panzer Campaigns - Genel Sohbet: Ordu Karargâhı - Yazar: unonimus - 14-07-2021, 18:00

Konuyu Okuyanlar: 17 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.