İleti Sayısı: 1,494
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
5
Bu yaz indiriminde fazla istekli olduğum bir oyun yok. Naval Action'ın %50 görmesini ETS2'nin Fransa DLC'si ve ATS'nin daha fazla indirim görmesini bekleyeceğim. PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'da bir indirim görürse listeme alabilirim. Şimdilik Steam'de düşündüğüm oyunlar bunlar. Origin'de de STAR WARS™ Battlefront™ Ulti. Ed. indirime girerse onu almak istiyorum hatta öncelik bunda.
•
İleti Sayısı: 1,418
Imperium:
4
23-06-2017, 16:23
(Son Düzenleme: 23-06-2017, 16:24, Düzenleyen: Pierro.)
4-5 farklı kredi kartım var. Her ay başı oturup bonus kampanyalarını kullanıyorum birikiyor. Pazar mazarda eklenince, beleşe para kazanıyorum, millette ucuza oyun almış oluyor.
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Ve bize sormuyon cık cık cık.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 1,189
Imperium:
19
The Witcher 2 Assassin's of Kings [Enhanced Edition] // L4D2 arasından bir seçim yapacak olsanız bu hangisi olurdu?
•
İleti Sayısı: 740
Imperium:
22
Witcher 2 tartışmasız. Hatta mümkünse ilk oyununu da al orda ki saveyi 2'ye aktarabiliyorsun.
İleti Sayısı: 2,694
Imperium:
15
4.5 TL ye düşmüşken ilk göz ağrım Medieval Total War u satın aldım.Eskiden oynarken campaign haritasını açamıyordum (40 yılda bir oyun hata vermiyordu o zaman dünyanın en mutlu insanı oluyodum :D ) exe hatası geliyordu şimdide eski zevki vermiyor.Keşke o zamanlarda hata almadan zevkle oynayabilseydim :/
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
@Sübaşı Aga helal et. Yaktım bi tane.
Sic Parvis Magna
İleti Sayısı: 823
Imperium:
11
Outlast + Whistleblower
Batman Arkham Origins
Dishonored
Fallout New Vegas aldım. Stardew Valley ve Knights of honor almayı düşünüyorum.
Siyasette muhabbet... Hepsi yalan, palavra...
Doğru sözü “Kül Tegin” kitabesinde ara...
•
İleti Sayısı: 1,140
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
5
Paradox indirim yapsa da şu Hoi4'ü alsam artık cidden sıkıldım beklemekten. Oyun ve dlc hediyeleriyle mi uğraşıyorlar nedir. Ağustos da bitti mi okullar başlıyor daha da alsam bile oynayamam o saatten sonra. Fiyatlar yükselmemiş olsa yaz indiriminde alacaktım ne güzel, halt etti gerizekalılar.
•
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
Ben uzun bir süre oynadım, gerçekten muazzamdı. Oyunu bitirmek için birçok kez yeni campaign açmak zorunda kaldım çünkü zor bir oyun.
•
İleti Sayısı: 91
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
M&B Warband ne zaman indirme girer ? tahmininiz varmı
•
İleti Sayısı: 382
Imperium:
6
Shadow Warrior'u ekledim sağol. İşe yarar bir oyun mu? Bedava dağıtılan 2 oyun çok üzdü. Biri Payday 2 ki haberim sonradan oldu ekleyemedim. Diğeri ise Left 4 Dead 2. Yılbaşında bedava dağıttılar. Eklediğim hesabı hiç kullanmadığım için hiçbir şeyini hatırlamıyorum.
"... Egemen sınıfın düşünceleri, bütün çağlarda, egemen düşüncelerdir, başka bir deyişle, toplumun egemen maddi gücü olan sınıf, aynı zamanda egemen zihinsel güçtür.."
•