Steam
Beta versiyonda uzun zamandir vardi çıkış yapmasi iyi oldu
Ara
steamde klasikleşmmiş yılın oyun adayları
Ara
Arkadaşlar mağazada gezinirken, bir oyunun üzerine gelirsem Steam kapanıyor, böyle bir sorun yaşayan var mı? Simge konumuna düşüyor anlayamadım.
Ara
2024 kış indirimini kartlarını topladım ama nedense rozet haline getiremiyorum
Ara
https://s.team/y24/qktqggp?l=turkish 2024 yılı steam özetleri
[+] 1 üye baywatch06 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
https://s.team/y24/vjhbjcq?l=turkish Tabi çoğunluk epicde.
Ara
(19-12-2024, 09:29)Semavi7 : https://s.team/y24/vjhbjcq?l=turkish Tabi çoğunluk epicde.
Karanlık Dürtüye yenik düşmüşsün.
Ara
(19-12-2024, 10:22)Takeda Akane :
(19-12-2024, 09:29)Semavi7 : https://s.team/y24/vjhbjcq?l=turkish Tabi çoğunluk epicde.
Karanlık Dürtüye yenik düşmüşsün.
38 yaşındayım 28 yıldır oyun oynarım bu oynadıklarımdan en iyisiydi. Daha tek kampanya yaptım. Arada oyunlar var onlar bitsin en az 5 kere daha bitiririm herhalde.
[+] 1 üye Semavi7 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
PCGamer'a göre Steam kullanıcılarının sadece yüzde 15'i 2024'de çıkan oyunları oynamış.

https://www.pcgamer.com/games/only-15-pe...d-in-2024/
Ara
Steam'de oyun indirmekte özellikle güncelleme patch yapmakta zorlanıyorum bir süredir. İnternette yazan (steam ön bellek temizleme, windows duvarı kaldırma vb) çözümleri de denemedim olmadı. Geçen 40 gb'lık oyun indirdim, birkaç defa sorun yaşadım sonunda indi, şimdi Stalker'ın 110 gb'lık patchi var o bir türlü inmiyor. Bazen biraz indiriyor sonra kalıyor, bazen hiç inmiyor. Bir de pause yapıp sonra tekrar başlayınca sıfırdan başlıyor. Delireceğim artık bir çözümü yok mu bunun?
Ara
Bende genel olarak indirme problemi vardı. İnternet hızım yüksek olmasına rağmen çok düşükte falan kalıyordu. 100 kb/s falan düşüyor, belki daha fazla, o kadar duruyordu. Sonra Superonline'a geçince bu durum da geçti. Önceki Türknet'ti.
Ara
Steam kış rozetleri kac seviye toplamda 5 ten fazla olduğunu biliyormda maksimjm kac bilmiyorum
Ara
Bir sualim olacak idi. Oyunlara türkiye özel fiyatı belirleniyor. Ancak ödeme yapılırken türk bir banka hesabı ile yapılması gerekiyor sanırım aksi halde türkiye fiyatı ile vermiyorlar. Şimdi benim burada bir hesabım var fakat ödeme yurt dışından yapılacak bunu nasıl yapabiliriz? Yurt dışındaki bir hesap bana 10€ hediye kartı gönderse bana yine 10€ değerinde mi geliyor o kart?
Teşekkürler.
giphy.gif
Ara
Bildiğim kadarıyla hesabını türkiye'de kurduğun sürece aynı şekilde türkiye fiyatlarıyla satın almaya devam edebiliyorsun, hediye kartı ülke fark etmeksizin aynen iletiliyor, eğer hediye ettiğin ülkenin kuru farklıysa, kura göre çeviriyor olması lazım. Yani sana euro yollandığında o hediye dolara dönüşecek. Türk banka hesabı dediğin olay sadece ilk satın alımda gerekmesi lazım vpn ile ülkesini değiştiren oyuncuları önlemek için yanlış değilsem, eğer daha önce türk banka hesabıyla alışveriş yaptıysan yabancı bankayla türk kurundan hala oyun alabiliyor olman lazım. Sadece oyun satın alırken ülkeni değiştirmemeye dikkat et.
[+] 1 üye Pharmacist nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
6lwqd2l.png
dlyzvvw.png

Yabancı bir banka kartı ile alışveriş yapmaya çalıştım ancak bu hatayı veriyor. Alttaki ise steam destekde satın alma işlemimi tamamlayamıyorum gibi bir kısım vardı oraya bakınca çıkıyor. Sorun tam olarak nedir? Kart internet alışverişine açık.
giphy.gif
Ara
Bir sorum var. Chromebook'um için northgard almayı düşünüyorum. Şuan playstore için 7.5 tl
1-oyun güzel mi?
2- en önemlisi bu: Oyun bilgisayar ve mobilde aynı mı?
humanitas una debet esse; aliter evanescet.
Ara
Oyun güzel. Şehir kurma RTS 4X karması bir oynanışı var. Tek sıkıntı bazen sadece bekliyorsun yapacak hiçbir şey olmuyor, campaigni oynarken 3-5 kere karşılaştığım bir şeydi o da.
[+] 1 üye Athule nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(01-01-2025, 18:17)Númenorë : Bir sorum var. Chromebook'um için northgard almayı düşünüyorum. Şuan playstore için 7.5 tl
1-oyun güzel mi?
2- en önemlisi bu: Oyun bilgisayar ve mobilde aynı mı?

1- Birkaç klan ile oynadıktan sonra tekrara biniyor, sıkılırsın
2- Evet, pc ve mobilde tamamen aynı
[+] 1 üye Omar Pasha nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
2024 senesi boyunca Steam indirimlerinde bize eşlik eden Steam Delivery Girl, 2024 Kış İndirimleri'nin bitmesi ile birlikte bizlere veda etti. Çizerin X hesabı. İlkbahar, yaz, sonbahar ve kış için Steam'e çizdiği görseller:

Görsel
Görsel

Görsel
Görsel

Ayrıca Özel Profiller ve öğeler de bulunuyor Steam Puan Dükkanı'nda:
Steam Deck için açılış videosu da koymuşlar Puan Dükkanı'na:

Deck açılırken veya uyanırken oynuyor, güzel olmuş.
[+] 2 üye Craetus nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Çizer gerçekten başarılıymış.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.