İleti Sayısı: 2,843
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
Gezegenin canını bitireceksin Orbital bombardıman ile sonra da ordu ile land Combat .. Fakat 3 birim yetmez .. en az gezegenin max alanı kadar birim gerekli. Max alan 25 ise sen 25 birimi ordu ile git bak ne oluyor. Gezegenin canı bitmeden kara ssvasini alman mümkün değil
Aşağıdaki 1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• lacrimobia
İleti Sayısı: 3
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Kendimiz nasıl vassal oluşturuyoruz.En son gezegen sayfasından gözüküyordu.Bende öyle bir yer yok.
•
Imperium:
0
Çözdüm.Bende kutucuk hiç gözükmüyordu. UI scalingi 1.0 dan 0.8 yapınca vassal kutucuğu geldi.
•
İleti Sayısı: 1,189
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
19
Oyunun Türkçe yaması var mı?
•
Imperium:
0
Bonus veren kaynaklar var ship hull point artıran veya habitabilty artıran gibi.Bunların bonusları katlanıyor mu atıyorum 3 tane ship hull artıran kaynağa sahibim her birisi %10 bonus veriyor bu üçüne sahip olmam %30 bonus mu veriyor yoksa sadece %10 mu?
•
Imperium:
15
23-02-2018, 20:42
(Son Düzenleme: 24-02-2018, 10:57, Düzenleyen: jax61.)
kovman mümkün degil ..governing ethic attraction mekanigi koruyor ülkenin ethiclerini. fanatik pasifistten malesef fazlaca kayma olacaktır. governing ethic attractionu artıran mekanikler bu nüfusların pasifiste kaymasına yarayabilir. pasifistleri mutlu etmek ise kolay değildir. hiçbir şekilde agresif oyun sergilememelisin. biri sana savaş açsa bu şerefsizler mutsuzlaşır. bir diğer yol diğer ethiclere sahip insanları mutlu edecek hamleleri yapmak. en sıkıntı olanlardan birisi authoractiaonlar..materyalist ve zenofilleri mutlu etmek zor degil..
•
İleti Sayısı: 721
Imperium:
0
Sınırları genişletmek için her sisteme outpost mu kurmamız gerekiyor yoksa eskisi gibi boşluklarla kursak oluyor mu ?
•
İleti Sayısı: 26,421
Imperium:
139
Oynamadım ama her sistemde starbase gerekiyor olması lazım. O starbase el değiştirdiğimde gezegenlerin kontrolü transfer ediliyor.
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• villager
Imperium:
15
yeni versiyonda tüm sistemlere starbase kurulmalı.sistemi kontrol eden , starbaseyi kontrol eden kişidir.
Aşağıdaki 1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• villager
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
Fanatik pasifist ülkeme 2. Ethic olarak ne seçeceğime karar veremedim. Spiritualist ve egalitarian arasında kaldım. Artıları eksileriyle kıyaslar mısınız?
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 2,468
Imperium:
47
Makine gideceksen egatarian ama unity kasmak istiyorsan spituralist.Ama bence bunlar yerine 2.ethic yerine xenophobe alirsan inward perfection gayet guzel bir civic.
•
İleti Sayısı: 2,134
Imperium:
1
Arkadaşlar teknolojide disruptors mu almak iyi lazer mi?
•
Imperium:
15
plazma blue laserden sonra çıkıyor. blue lazeri araştırmadan plazmalar açılmaz
•