İleti Sayısı: 168
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
1
21-05-2018, 03:35
(Son Düzenleme: 10-01-2021, 07:12, Düzenleyen: Sylvanas.)
Kötü olmuş demiyorum, ama tile olayı özel geliyordu bana, eleştirileri anlayabiliyorum. Galiba master of orionda da popları 3 çeşit kaynak arasında dağıtıyorsun.
•
İleti Sayısı: 1,519
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
16
Martinin elinden cikip da begenmedigim guncelleme olmadi sahsen. Baska oyunlara benzeyip benzemedigi umurumda degil
•
İleti Sayısı: 2,843
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
Pek hoşuma gittiğini söyleyemeyeceğim. Bekleyip göreceğiz . Yine de olumsuz yaklaşmak istemiyorum.oyunun desteklenip gelişmesi bile güzel .ama gezegen tilesini ben seviyordum yahu.
•
İleti Sayısı: 120
Imperium:
0
Bu sistemi sevdim
Umarım daha da geliştirir ve şu saçma sadece yerleşime uygun gezegenlere koloni kurup enerji,yiyecek ve maden üçlemesi sistemini terk ederler.
Örnek verecek olursak
Gerçek dünyada Marsa koloni kurmaya çalışıyoruz.Neden? Çünkü ondaki yeraltı kaynaklarını elde etmek istiyoruz ve ilerde terraform yapmayı düşünüyor bilim insanları
ama bu oyunda marsa koloni kuramıyoruz saçmalık
ve kaynak sistemide tam komedi
getir element cetvelindeki elementleri onları kullanarak bir şeyler üret
demir,deteryum ve altın gibi
İleti Sayısı: 1,519
Imperium:
16
Yusuf arkadaş, sol ile baslarsan mars terraform edilebilir olarak cikiyor her zaman. Ama ne demek istedigini de anladim. Gonul isterdi ki her turlu gezegen kullanilabilir olsun
İleti Sayısı: 3,316
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
56
Stellaris'te yapılan değişiklikler her zaman yerinde ve güzel oldu, o yüzden ekibe baya güveniyorum. Oyunun sonlarına doğru yeni bir gezegeni kolonileştirdiğinizde veya fazla gezene sahipseniz bir upgrade geldiğinde tüm gezegenlerdeki binalara teker teker bakmak ve bunları izlemek hiç zevkli olmuyordu. Tabi çıktığında nasıl olduğuna bakmak lazım ama şu an için iyi bir şekilde değiştireceklerine inanıyorum.
•