İleti Sayısı: 12,512
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
25-12-2019, 00:28
(Son Düzenleme: 25-12-2019, 14:36, Düzenleyen: PCOyun.)
Bu yılı bomboş geçirmemiş olsalar oyum Paradox'dan yana olurdu fakat durum ortada. Bu yüzden oyumu, üstünde bayağı uğraşılmış olan Anno 1800 geliştiricisi, Ubisoft Blue Byte'dan yana kullanıyorum.
•
İleti Sayısı: 4,026
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
54
Imperator: Rome 'u beğenmiş biri olarak, ayrıca CK3'ün duyrulması ve açıklanan içeriğinin güzelliği nedeniyle Paradox diyorum.
•
İleti Sayısı: 13
Imperium:
0
Oyumu CREATIVE ASSEMBLY'den yana kullanıyorum.
•
İleti Sayısı: 6,461
Imperium:
79
Eğer 2018 için konuşuyor olsaydık hiç düşünmeden Paradox derdim. Holy Fury gibi dopdolu bir DLC çıkarmaları bile yeterdi oyumu Paradox'a vermem için. Ancak, bu sene kötü beklentilerimi sağ olsunlar (!) boşa çıkarmayarak yayınladıkları Imperator: Rome faciaydı. Bu yıl Paradox'un çıkardığı tek büyük çaplı iş Imperator: Rome'du. Maalesef ki onu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Şu saatten sonra "Biraz DLC gelsin, öyle güzelleşir." gibi bir şey bile söyleyemiyorum Imperator: Rome için. Beklediğim üzere CK3 duyurdular ve buna çok sevindim elbette. Yine de bu Paradox'u kendi başına benim için yılın strateji oyunu geliştiricisi yapmıyor. 2020'de başta CK3 olmak üzere büyük ve kaliteli işlerle silkelenip kendilerine gelmelerini temenni ediyor, bu senenin kazananı olduğunu düşündüğüm firmaya geçiyorum.
Böyle bir karar almam için TW3K bile kafi. CA'in Total War'a yeni bir soluk getirmesi, "artwork" konusunda zirve yapması gibi nedenlerden ötürü oyum CA'e. Warhammer'a gelen DLC'ler ve güncellemeler olsun, Total War: Troy'un gelecek olması olsun bir sürü olumlu gelişme var CA cephesinde. CA'in de başarılarının devamını diliyorum ve bir Warhammer 3'ü, bir Medieval 3'ü (Şu üç sayısında ne var arkadaş!) heyecanla bekliyorum.
•