İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
Anno 1800 ile Three Kingdoms arasında kaldım. Ancak bildiğim tek şey irye oy vermeyeceğim.
•
İleti Sayısı: 5,865
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
37
Bana kalırsa Anno 1800 kalite olarak diğerleriyle aynı seviyede değil. O gazete olayı vs. diğer oyunlara göre çok üst seviye kalan işler.
•
İleti Sayısı: 6,375
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Imperator: Rome beni büyük hayal kırıklığına uğrattığı için bu listede en az beğendiğim oyundu. ANNO 1800 çok güzel bir ANNO, AoW: Planetfall da çok güzel bir AoW oyunu. Bu senenin strateji oyunları arasında parmakla gösterilecek kaliteye sahipler. Ancak, bu sene diğer strateji oyunlarından sıyrılan TW3K oldu fikrimce. Oyunun spesifik bir coğrafyada geçmesi ve oyundaki herkesin aynı kültürde olması gibi oyunun kendini tekrar etmesine sebep olabilecek potansiyel bir eksiyi, Total War serisine yeni bir soluk getirerek -ki bu gayet yerinde bir hamleydi- fazlasıyla kapatmışlar. Oyun sadece favori Total War oyunlarım arasına girmekle kalmadı, en sevdiğim strateji oyunları arasında sağlam bir yer kazandı. Bu yüzden bence yılın strateji oyunu TW3K olmalı.
•
İleti Sayısı: 398
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Bana kalırsa net Three Kingdoms.
•
İleti Sayısı: 2,260
Imperium:
47
Ankette neden tek seçenek var?
(Anno gang)
Aşağıdaki 1 üye Ayro nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Ayro nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Voidian
İleti Sayısı: 728
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Age of empires 2 def edition neden listede yok veya tropico 6
•
İleti Sayısı: 3,510
Imperium:
51
Three Kingdoms dolu ve yenilikçi yapısıyla iyi bir çıkış yapsa da değindiği dönem benim için pek etkileyici olmadı. Anno 1800ü ise oynamasam da yayını izlemiştim. Three Kingdoms ile Anno arasında kalıp yalnızca izlediğim Annoya oy verdim. Pahalı olsa da gayet güzel bir oyun gibi gözüküyordu.
•
İleti Sayısı: 343
Imperium:
0
Az önce ankete dengeyi getirdim, sonucu merakla bekliyorum :)
•