İleti Sayısı: 3,992
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
53
Manor Lord ilk oyun. Diğerleri önceki oyunlar ile kitlesini oluşturmuş olsa da, yenilikçi oynayışı ile ön plana çıkıp benim için en çok beklenen oyun.
•
İleti Sayısı: 12,377
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Tabii ki Age of Mythology Retold. Mevcut çıkan Definitive Editionlar kadar bile olsa gerçekten çok zevkli bir oyun olacaktır.
•
İleti Sayısı: 1,589
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
44
CoH serisine bir türlü ısınamadım. CoH3 çok renkli ve güzel gözüküyor. Üstelik İtalya ve Kuzey Afrika gibi daha önce işlenmemiş cephelere götürüyor. Ancak oynanışı hoşuma gitmediği için bir beklentim yok.
Manor Lords'un Steam sayfasını gördüğümden beri çıkışını bekliyorum ancak öyle abartı bir şekilde beklentim yok.
Men of War 2 için ise buruk bir beklentim var. Hani bekliyorum ama sırf sevdiğim bir oyunun devam oyunu olduğu için, hiçbir ümidim yok.
Age of Mythology ise bana çocukluğumu hatırlatıyor. Küçükken ayıla bayıla oynardım AoM. Kaç kere bitirmişimdir campaignini. Kuzenimle botlara karşı 2v2 atardık. Çok güzel gelirdi o zamanlar bana oyun. Age of Mythology Retold'u bekliyorum sanırım. Umarım güzel olur.
•
İleti Sayısı: 1,167
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
2
CoH 3'den umudum var ama mitolojide en çok beklediklerim arasında sırf mitolojinin çıkış tarihi belli olmadığı için COH 3 diyorum :)
Hail the Omnissiah! He is the God in the Machine, the Source of All Knowledge
•
İleti Sayısı: 9,497
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
26
Tartışmasız men of war 2.
•
İleti Sayısı: 376
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Manor Lords dururken remake oyuna nasıl oy veriyorsunuz anlamıyorum.
•
İleti Sayısı: 285
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
1
sebbaha kader manor lords
'' Draco dormiens nunquam titillandus ''
•
İleti Sayısı: 8,092
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
71
Bu dörtlü içinde en çok beklediğim Company of Heroes 3 ama Age of Mythology: Retold ve Men of War II'yi de merak etmiyor değilim. Bunların dışında aynı yıl içinde çıkışını beklediğim birkaç strateji oyunu daha var. 2023 strateji oyunları adına güzel bir yıl olacak gibi.
•