10-04-2021, 10:15
Anket Başlığı: Spoiler'ın önemi... Bu ankette oy kullanmak için yeterli yetkiye sahip değilsiniz. |
|||
Büyük |
|
98 | 56.98% |
Overrated |
|
74 | 43.02% |
Katılımcı sayısı: | 172 | 100% |
Bu ankete daha fazla oy kullanamazsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Şu an ne dinliyorsunuz?
|
11-04-2021, 18:18
19-04-2021, 00:07
İlk kez dün ya da boğün keşfeyledim. Hiç Sezen Aksu dinlemem ama baandim. İhtiras, keder, heyecan, marjinallik, monşerlik, kaygı ve aşırı miktarda Türklük barındırır.
Sen eğme, eğilsin alnı karalar / Dalkavuklar, p...lar ve maskaralar
20-04-2021, 07:42
Çün ki bin şeb-i yelda, aşık ve maşuk denen garip, ışkzedelerindir ve şehvetindir. Anunçün ki şeb-i yeldayı o ışkzedelerden sorun ki onlar, firkatlerinin vaktini salisesine kadar isabetle hesap edeceklerdir. Aşk ebediyen sizinle olsun sevgili forumdaşlar. G ü n a y d ı n İhtiras, keder, heyecan, marjinallik, monşerlik, kaygı ve aşırı miktarda Türklük barındırır.
25-04-2021, 06:13
İhtiras, keder, heyecan, marjinallik, monşerlik, kaygı ve aşırı miktarda Türklük barındırır.
26-04-2021, 13:37
Nedense bu şarkıyı dinledikçe plak alma isteği doğuyor bende. Tabii şarkının The Smiths dinleyicileri için yeri çok ayrı, çünkü bu şarkının sözleri kendilerine saygı duydurdu: "Seni güldüren ağlatan şarkıları unutma". Bunları dinleyicisine söylediği bariz. Sorarım size, kaç kez dinleyicisine şarkı söyleyen grup/müzisyen gördünüz? Şarkı sonunda da Moz aşırı doz vuruyor: "beni eskisi gibi seviyor musunuz?" 3-4 senedir aynı cevabı veriyorum: Evet, hala ilk günkü gibi keyif alıyorum dinlemekten. İhtiras, keder, heyecan, marjinallik, monşerlik, kaygı ve aşırı miktarda Türklük barındırır.
28-04-2021, 10:58
(Son Düzenleme: 28-04-2021, 11:00, Düzenleyen: HakaniyeLehçesi.)
Çekin besmelenizi ve tekbirinizi, çıkarın günahlarınızı ve öldürün birbirinizi. Günahlarınız için tekrar af dileyin ve tekrar öldürün. İhtiras, keder, heyecan, marjinallik, monşerlik, kaygı ve aşırı miktarda Türklük barındırır.
|
|
Konuyu Okuyanlar: 49 Ziyaretçi