Anket Başlığı: Şubat Ayının Major Ülkesi hangisi Olmalı?
Bu ankette oy kullanmak için yeterli yetkiye sahip değilsiniz.
Almanya

6 22.22%
Sovyetler Birliği

2 7.41%
Birleşik Krallık

3 11.11%
Fransa

5 18.52%
ABD

3 11.11%
Japonya

8 29.63%
Katılımcı sayısı: 27 100%
Bu ankete daha fazla oy kullanamazsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Şubat Ayının Ülkesi Ne Olsun?
Şubat ayının major ülkesini sizin yorumlarınıza göre yapacağım. ilk 10 oya ulaşan ülkenin tıpkı Ayın Ülkesi İtalya konusun da olduğu gibi bir dökümünü paylaşacağım.

Ayrıca ocak ayı için söz verip de yapamadığım Türkiye odaklı konuyu ve yine ayrıca ayrı bir minor ülkeyi de Şubat ayı içierisin de sizinle buluşturacağım. Talep ettiğiniz bir minor ülke olursa lütfen yorumlarınızda belirtin. Malum minorlar için ayrı bir ankete ihtiyaç yok.

Kazananı Japonya oldu kabul edilmiştir. Konusu açılmıştır.
https://forum.strategyturk.com/konu-etki...-2-japonya
[+] 1 üye napolyon94 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
İngiltere
Ara
Reich.
(14-02-2017, 16:06)Semavi7 : İngiltere

oy bas Başkan, Birleşik krallık İngiltere oluyor zaten :)
Ara
Gunde kac kisi hoi forumuna giriyor, atesleyin su oylari beyler hanimlar :winktongue:
Ara
Sovyet isteyen yok :D Almanya ile Japonya yarışacak gibi.
G0kMNN.png
Ara
Japonya olacak gibi :)
Ara
Japonya demeyen overrun yesin.
Ara
Irak.
Ara
Türkiye neden yok?
Ara
(18-02-2017, 15:09)KaymakPürüzü : Türkiye neden yok?
Because Ayın Minör Ülkesi: Türkiye
Sic Parvis Magna
[+] 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(18-02-2017, 15:14)altnkurt :
(18-02-2017, 15:09)KaymakPürüzü : Türkiye neden yok?
Because Ayın Minör Ülkesi: Türkiye

:D , bu ayın major ülkesi için, minor ülkeler için bir anket yok, zaten şu ankete bile doğru düzgün oy toplayamadık :)
Ara
Daha oylama bitmedi mi?
Ara
(20-02-2017, 16:12)Semavi7 : Daha oylama bitmedi mi?

10 oya ulaşan bir ülke olamadı :) İsveç' i yayınladım minor kısmında, Çarşamba gecesi 12 de en çok oy alan major devlet ne ise onun konusunu açacağım. Muhtemelen Japonya yada Almanya olur. Bir anda ithal 50 tane oy girişi olmaz ise tabi :)
Ara
Ben Almanya'ya oy vermiştim fakat şimdi düşündümde Japonya daha iyi. Japonya yap bence. Almanlarla çok oyun bitirdim ama Japonlar zor. Kaynakları kısıtlı ve Çin bilmeyenler veya Almanya gibi pata küte girenler için zor bir savaş
Ara
Fransa guzel gozukuyor sonuclarda :)
Ara
(20-02-2017, 18:45)Tigin Yusuf : Fransa guzel gozukuyor sonuclarda :)

Fransa' nın fokus ağacı çok OP aslında, 50 fabrika başlıyor ama 1 yıl içinde fokusları saolsun 100 fabrikaya ulaşıyor :) Fransa benim en beğendiğim "ally" ülke. Tek sıkıntısı UK gibi "commonwealth" ülkelere sahip olmaması. Yinede 600 bin adamı ile oyunun başında ki en güçlü ordu Sovyetler ile birlikte.
Ara
Artık ay bitmeden yayınlamak gerektiği için , Japonya' yı 2 oy kala kazanmış kabul ediyorum, yakın bir vakitte Şubat ayının Major ülkesi olarak Japonya' yı forumda yayınlayacağım :)
[+] 1 üye napolyon94 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.