İleti Sayısı: 3,663
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
54
Kafatasçı adamlarla oyuna başladım yeniden. Bu sefer başarım için zor/zor halinde oynuyorum ve yalan söylemeyim çok değişiklik hissetmedim. Düşman sayısı biraz fazla gibi devriyeler de öyle ama tek gördüğüm aşırı değişiklik bu gibi. Asıl sorunum bana meydan okuyup duran karşı tarikat. Karşıma iki terminatör koyuyorlar bir şey yapamıyorum. İki kez kabul etmedim ama her seferinde bizimkiler daha da üzülüyor. Üç adam seçip nasıl yeneceğim onları bilemedim gerçekten.
•
İleti Sayısı: 291
Imperium:
1
oyunu bugün gördüm çok ilgimi çekti,sanırsam tüm indirime girmesini bekleyip dlclerle birlikte satın alacağım.
•
İleti Sayısı: 6,414
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Sırf bu müzik için savaşa girilir.
İleti Sayısı: 44
Üyelik Yılı: 2022
Imperium:
0
"Battle Brothers" isimli oyunun Türkçe yaması falan var mı arkadaşlar? Oyunu çok beğendim şimdi satın alıyorum.
•
İleti Sayısı: 1,817
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
23
Oyunun vanilyasından sıkılanlara Legends Modunu öneririm. Oyundaki karakter buildlerindeki monotonluğu azaltıyor.
İleti Sayısı: 3,663
Imperium:
54
Vanilya Anatomist oynuyorum. Şimdiye kadar 3 4 orjin oynamıştım ama en güçlüsü bu olabilir.
•
İleti Sayısı: 1,575
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
5
Arkadaşlar oyunu önerir misiniz? Sadece harita üzerinde kontrat alınıp o şekilde ilerleyen bir oyun deniliyor, sıkılma ihtimalimden korkuyorum ne tavsiye edersiniz?
•
İleti Sayısı: 1,575
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
5
Oyuna ilk başlarken alınan kontratlar başta sahip olunan askeri gücümüze göre çok zor yani 5 adam toplayabiliyorsam kontratlarda bana 10 adam durdurmamı istiyor. Bunun için taktiklerinize açığım nasıl bir yol izleyebilirim?
•
İleti Sayısı: 376
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
31-01-2023, 14:43
(Son Düzenleme: 31-01-2023, 14:44, Düzenleyen: SkyWolf. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Bu oyunun 3D versiyonunu oynamak isteyen varsa Wartales oyununu öneririm. Hem co-op ta oynanıyor.
•