İleti Sayısı: 175
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
15-04-2020, 14:12
(Son Düzenleme: 15-04-2020, 14:13, Düzenleyen: Ayro.)
ingiltere ile oynuyorken danimrkaya claaim throne yaptım savaş açacağım zaman evlilik var diyor stability atıyor royaal marrige i bozdum bu seferde svaş sebebi gitti tekrar evlenmiyorda
throne calaim caasus bellisi bu şekilde mi işliyor yoksa ben birşeyler mi gözden kaçırdım
•
İleti Sayısı: 175
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
dedim belki stability yemeden yapmanın yolu vrdır ben yanlış bir şey yapmışımdır diye bayadır denemiyordum unutmuşum teşekkürler
•
İleti Sayısı: 7,198
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
17
rakip tahta kendi ailenden biri geldiginde ve heiri yoksa claim atmak ve savas baslatmak yerine o ulkenin kralını hileyle öldür direk pu atarsın
•
İleti Sayısı: 307
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
2
15-04-2020, 16:20
(Son Düzenleme: 15-04-2020, 16:21, Düzenleyen: Türk Şad.)
O savaşların en büyük sorunu tahtta hak iddia ettikten sonra 5 yıl truce oluşuyor. O truce bitmeden savaş açmak gerekiyor buda ağır bir agresiflik demek. Onun dışındaki etkiler pekte önemli değil. Bunu engellemek içinde 2 tane diplomatın micro diplomasi bölümünden sürekli olarak agresiflik kazanlar ülkelerle ilişki içerisinde olmalı. Kısaca Pu yapmak için ideal olan fikir gruplarınada yönelmekte lazım. Her ne kadar diplomasi idea grubu bu iş için biçilmiş kaftan gibi dursada. Ben tercihimi genellikle espionage ideadan kullanmayı seviyorum
Medeni Hayattan Bahseden Züppelere,
Barıştan Bahseden Kansızlara,
Maziyi İnkar Eden Namussuzlara İnanma..!
Millet, Kan Demektir.
Damarındaki Asil Kanda Türklük Varsa,
Zaten Savaşçılığı Duyacak Ve İsteyeceksin....
•
İleti Sayısı: 5,940
Imperium:
37
Truce bitmeden açmaya gerek yok, hak iddiası giderse oyun çöker. Royal marriage stab hitini yememek için eklenebiliyorsa rival eklenebilir.
Aşağıdaki 1 üye Voidian nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Voidian nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Selene
İleti Sayısı: 5,940
Imperium:
37
Ai rm bozuyor veya rival eklenince otomatik bozuluyordu şuan emin değilim.
•
İleti Sayısı: 2,502
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
36
Eğer diplomatic idea grubunu tamamlarsan rm olan ülkeye savaş açınca stab hit yemezsin.