İleti Sayısı: 115
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Ne düşünüyorsunuz?
Ben economic diyorum. Favori ideam. %20 gelişim Maliyet indirimi. Enflasyon düşüsü, %10 fazla vergi, Özerklik düşüşü, ordu maliyet indirimi ula yazarken bir oyun açıp bu ideaya abanasım geldi. Mükemmel bir idea arkadaş. Ülke eu4 olsa bunu alarak doları 1 liraya eşitleyebilirdik.
•
İleti Sayısı: 5,903
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
37
Ülke kırım vs. gibi çok kötü bir nodeda değilse trade.
•
İleti Sayısı: 19
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
ülkenin dev ihtiyacı varsa economy ama yoksa trade giderim genelde
•
İleti Sayısı: 2,799
Imperium:
18
%5 Disiplin arttıran ve %10 Topçu Muharebe kabiliyeti arttıran politikaları sebebiyle Economic.
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
•
İleti Sayısı: 161
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Tradeden Potansiyel olarak ne kadar kazanabileceğine bağlı Mesela ben Fransa ile Koloni yapmayıp avrupaya yoğunlaşırsam ilk terciğim ekonomik olur ama koloni yapıcaksam Kesinlikle trade gibi
•
İleti Sayısı: 15
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Ekonomi diyorum nedeni belli
Ticaret ise korsan olduğum için gereksiz bana göre
•
İleti Sayısı: 109
Imperium:
2
Kolonici iseniz ticarete ihtiyacınız yoktur çünkü zaten geliyor tüccar kolonilerden. Ekonomik daha mantıklı olucaktır development ile birlikte güçlenmeniz için Ama bazı devletlerin o kartopu etkisine ulaşması veya daha da büyütmesi için gereken en temel şey ticari güç Osmanlı Memlük Rusya Venedik Genoa Bengal Malacca gibi devletlerin gücünü kat ve kat arttırır bu idea o yüzden kartopu etkisi bakımından kesinlikle ticaret ekonomiyi çok rahat geçer lakin Tall bir oyun oynuyorsanız o kadar genişlemeyecek ve küçük miktarda ticaret bölgesinde öndelik sağlayacaksınız o yüzden bu tarz durumlardada ekonomik daha mantıklı. Oynayış tarzına göre değişir.
•