İleti Sayısı: 398
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Biliyorsunuz dostlar uzun zamandır bu ve türevleri alışveriş sitelerinden yediğimiz kazıkların haddi hesabı yok. 1 Liralık saati 140 liraya satıp sonra 1 alana 1 bedava yapmak vs vs. Uzatılır gider ama bugün bu gece saatinde yaşadığım olay, tüylerimi diken diken etti. Bu siteden 1 adet steam kodu almak için giriş yaptım. ( 50 tl 'lik ). Tabi hızlı hızlı işlemleri yaptım. Telefonuma mesaj geldi 61 lira tutarında çekim yapılmıştır diye. Üstelik aldığım kod %10 indirimliydi. Yani 45 lira çekmesi gerekirken 61 lira çekti. Neden diye baktım. 11 lira yani ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum Kargo ücreti alınmış. Bunu Allah aşkına savcılığa şikayette bulunsam herhangi bir sonuç çıkar mı? Çünkü artık bu ve türevi sitelerin indirim yada fırsat adı altında millete attığı kazıklar canıma tak etmeye başladı.
•
İleti Sayısı: 26,421
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Bardağı taşıran damla olarak görüyor olabilirsin de 15 liraya pek de değmez gibi görünüyor. Zamanın da bir kıymeti var.
İleti Sayısı: 5,868
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
37
24-09-2021, 14:18
(Son Düzenleme: 24-09-2021, 14:19, Düzenleyen: Voidian.)
O kodlar normalde fiziksel olarak ta satılıyor, Migros'ta D&R'da vs. görmüşsünüzdür. Tabi satıcının ilanda bunu belirtmiş olması lazım.
•
İleti Sayısı: 3,990
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
53
Son alışveriş ekranında 61₺'yi görmüş olman gerekiyor. Ona rağmen dikkat etmeden aldıysan senin hatan. Eğer alışveriş ekranında dahi 45₺ gözüküyorsa ama kartından 61₺ çekmişse müşteri hizmetleri ile iletişime geçersen yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Firmanın yoksa trendyol m.h. ulaş.
•
İleti Sayısı: 398
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Steam dan yükleme hiç aklıma gelmedi. Bilmiyordum bile. 5 tl sinde değilim. Netice de 15 lira kazık yedim. Haram olsun.
Aşağıdaki 1 üye eminnn nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye eminnn nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Craetus