Tribalden feodale geçmek
Arkadaşlar merhaba.Ck2'de tribalden feodale geçtim ama vassallarım tribalde kaldı.Onları nasıl feodale geçiririm?
Ara
senin geçmek için sağladığın şartları onlar içinde sağlaman gerekiyor sen geçtiğin için onlar da geçmeye meyilli oluyor zaten ben genelde ellerinden topkları alıyorum kale şehir inşa ediyorum az oldukları içinde sorun olmuyor genelde
[+] 1 üye candrall nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(24-11-2020, 14:01)candrall : senin geçmek için sağladığın şartları onlar içinde sağlaman gerekiyor sen geçtiğin için onlar da geçmeye meyilli oluyor zaten ben genelde ellerinden topkları alıyorum kale şehir inşa ediyorum az oldukları içinde sorun olmuyor genelde
ben feodale geçeli yaklaşık 20 yıl oldu hepdi tribalde kaldı ama şehir dikme işini deneyeceğim teşekkürler
Ara
Onların başkentlerine stone hillfort dikmen lazım. Sonrasında yasaları ayarlayıp hızlıca geçiyorlar genelde. Ama bazı kontluklarda stone hillfort için teknoloji yetersiz oluyor. Oralar baya uzun bir süre geçemiyor.

Başka bir taktik de tüm tribal toprakları kendin alıp oralara stone hillfort dikmeden sadece kendi başkentine dikip feodal olursan elindeki tüm tribal topraklar feodal oluyor. Sonra geri dağıtabilirsin.
Sic Parvis Magna
[+] 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(24-11-2020, 15:20)altnkurt : Onların başkentlerine stone hillfort dikmen lazım. Sonrasında yasaları ayarlayıp hızlıca geçiyorlar genelde. Ama bazı kontluklarda stone hillfort için teknoloji yetersiz oluyor. Oralar baya uzun bir süre geçemiyor.

Başka bir taktik de tüm tribal toprakları kendin alıp oralara stone hillfort dikmeden sadece kendi başkentine dikip feodal olursan elindeki tüm tribal topraklar feodal oluyor. Sonra geri dağıtabilirsin.
teşekkür ederim baya güzel taktikmiş son yazdığınız
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.