Bugün biraz bakabildim. Oyunu görsel olarak beğendim, özellikle gece olunca çevre sesleri ile birlikte çok hoş olmuş. Haritası güzel, arayüz kolay ancak oyun içi wiki'si çok kötü, en azından binalar gibi birimler için de bir ağaç sistemi olsaymış daha kolay anlaşılır olurmuş. Türkçe çevirisi biraz garip geldi bazı noktalarda, özellikle kabileler için fraksiyon kelimesi kullanılmış. Kampanya haritası güzel ve ilgi çekici ancak savaş haritasını çok başarılı bulamadım. Savaşlarda gereksiz bir acele var gibi geliyor. Birbirleri ile savaşan birimler iç içe geçiyor ve hani birim bazında kim kime vuruyor belli değil. Şampiyonlar-generaller kendi içinde savaşınca daha hoş gözüküyor.
Ticaret anlaşması mekaniği kalkmış galiba. Yerel anlaşmadan daha ziyade "fraksiyonlar" arası ben sana 100 odun vereyim, sen bana 15 taş ver gibi çalışıyor. Bir de birimlerde silah değişimi var, çift el mızrak veya mızrak kalkan gibi. Az çok anlaşılıyorlar ama yine de ayrıntı verilmesi daha hoş olurmuş.
Genel olarak beğendim. En azından bir 30-40 saat sarar gibi.
Ticaret anlaşması mekaniği kalkmış galiba. Yerel anlaşmadan daha ziyade "fraksiyonlar" arası ben sana 100 odun vereyim, sen bana 15 taş ver gibi çalışıyor. Bir de birimlerde silah değişimi var, çift el mızrak veya mızrak kalkan gibi. Az çok anlaşılıyorlar ama yine de ayrıntı verilmesi daha hoş olurmuş.
Genel olarak beğendim. En azından bir 30-40 saat sarar gibi.