İleti Sayısı: 2,839
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Aslında güzel oyundu ama hiç oyun tamamlayamadım. Bir yerinden sonra sıkıyor.
•
İleti Sayısı: 775
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
6
Hayal kırıklığı demişmiydim
•
İleti Sayısı: 86
Imperium:
0
Sonra paradox niye turkce cikarmiyor :)
Aslinda pek sasiracak bir durum yok. Oyun Türk oyuncularina hitap etmedigi gibi asiri tekrar eden bir oyun.
Bir Strateji oyununa gore nerdeyse hic stratejik unsur icermiyor. Gezgen kolonize etmekten ve benzer savaslar yapmak bayiyor. Gunluklerde oyun mekaniklerini mukemmelmis gibi gosterdiler. Sonra oyuna girip 2-3 saat oynayan 59 lirasina uzulup geri cikti
•
İleti Sayısı: 2,160
Imperium:
28
02-09-2016, 09:00
(Son Düzenleme: 02-09-2016, 09:00, Düzenleyen: Lothebork.)
Genel olarak bizim milletin Bilim-Kurgu ile arası yok. Var mı bilen Türk bilim-kurgu dizi film kitap? Birde strateji olduğundan oynayan sayısı daha da azalıyor. Türk kitleye hitap eden bir şey yok oyunda. EU4'te mesela adam Fatih Sultan Mehmet oluyor ıslak hayallerini gerçekleştiriyor. Ama bu oyunda bağlanabileceği bir şey yok. Oyun güzel bana kalırsa ama zaten ortasından sonra bilgisayara karşı sıkıyor.
Aşağıdaki 1 üye Lothebork nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Lothebork nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Ahrep
İleti Sayısı: 1,125
Imperium:
24
Türklerin oynaması için nedenleri var mıydı?
•
İleti Sayısı: 2,843
Imperium:
15
ben oynuyorum. istatistiklere eklensin lütfen :P
Aşağıdaki 2 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi:2 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Ahrep, Justicar
İleti Sayısı: 180
Imperium:
3
Aldım kütüphanede duruyor :/
•
İleti Sayısı: 2,694
Imperium:
15
Paradox oyunlarından sadece EU4 oynadım.Stellaris eğer aynı mantıktaysa benim ilgimi çekmemesi normal.
Osmanlı devleti ile Avusturyayı yenmek Dünya Devleti ile Mars Devletini yenmekten daha cazip gelir bana yani :D
•
İleti Sayısı: 86
Imperium:
0
Oyun tarihe bagli kalmak zorunda olmayan utopik seylerin olabilecegi bir oyun. Ama paradox ya bunu dusunemedi yada dlclere sakliyor. Mesela ben savaaci ve diger irklardan nefret eden bir irk acip diger irklari yok etmek adina neden savas acamiyorum da sadece hezegen icin savasiyoruz. Bizim tarihimizde bile irk din yuzunden cikan savaslar varken koca galakside diger irklari yok etmeye calisan bir irk olmasin. Bi tur icerik bollugu olsa oynanilir bir oyun olurdu. Faşist bir imparatorluk kurup goruntusunu begenmedigim irklari yok etmeye calismaktan ben sahsen cok zevk alirdim. Bu oyunlarin bu gibi sebeplerden dolayi ahlaki yonden sınırlandırılmasinida yanlis buluyorum
•
İleti Sayısı: 3,113
Imperium:
22
Hearts of Iron 4'den ve CK'Den daha fazla sevdiğim oyun olmakla birlikte en fazla sıkıldığım oyundur kendileri.
•
İleti Sayısı: 180
Imperium:
3
Bir yerden sonra ben bu oyunu niye oynuyom ya diyorum :P
•
İleti Sayısı: 1,433
Imperium:
8
98 saatlik oynanıştan sonra bugün yine sıktı, yeni DLC'yi bekliyoruz.
•
İleti Sayısı: 4
Imperium:
0
Türkçe yaması çıktığında ilk 5 e girer. Türkçe yama şart oyuna.
•
İleti Sayısı: 26,421
Imperium:
139
16-09-2016, 17:19
(Son Düzenleme: 16-09-2016, 17:19, Düzenleyen: Duman.)
Master of Orion Türk oyuncuları tarafından pek bilinmeyen bir oyun, biz tanıtımını yapmaya çalışıyoruz.
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Emirhan
İleti Sayısı: 5
Imperium:
0
Bu istatistikleri nerden görüyoruz acaba
•