Türkiye Manpower yok.
Merhabalar. Oyuna yeni başladım ve pek bir bilgim yok. Tüm DLC'ler var. Çılgınlık olsun diye tüm DLC'leri kapattım. DLC'siz Türkiye oynuyorum. Ordu basıyorum fakat Manpower yok. 1941 yılındıayım barışçıl oynuyorum.
Ara
Askere alım yasasını değiştirerek nüfusun manpower olan miktarını arttırmayı deneyebilirsiniz.
WhaW8Am.gif
Ara
(19-02-2022, 09:32)PCOyun : Askere alım yasasını değiştirerek nüfusun manpower olan miktarını arttırmayı deneyebilirsiniz.

Tarafsız olduğum için artmıyor.
Ara
Tarafsız ideoloji için barış zamanı manpower artırmak zordur. Türkiye'nin nüfusu da düşük. Savaşa girmediğin sürece mecbur manpower sıkıntısı çekeceksin. Askerlik yasasından daha çok verim almak için kararlar kısmından savaş desteğini yükseltmeye çalış. Biraz fayda sağlar.
Ara
Doktrinlerde human wave %5 manpower kullanımı verir (en sağdaki)
Mobile warfare'ın volkssturm kısmı da %5 verir. (bu da en solda)

Bir de odak ağacında manpower kullanımı veren odakları fark etmeye çalışın, galiba sağ üstte filtrelemesi vardı bunun. Genellikle milliyetçi focus'lar manpower kullanımı veriyor.
Askere alım yasasını değiştirmek için tarafsızlıktan çıkabilirsiniz bir de tabi, Faşist/Komünist vs olmak gerek. Ya da tarafsızken savaşa girmek.
[+] 1 üye pistoltr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(19-02-2022, 12:58)pistoltr : Doktrinlerde human wave %5 manpower kullanımı verir (en sağdaki)
Mobile warfare'ın volkssturm kısmı da %5 verir. (bu da en solda)

Bir de odak ağacında manpower kullanımı veren odakları fark etmeye çalışın, galiba sağ üstte filtrelemesi vardı bunun. Genellikle milliyetçi focus'lar manpower kullanımı veriyor.
Askere alım yasasını değiştirmek için tarafsızlıktan çıkabilirsiniz bir de tabi, Faşist/Komünist vs olmak gerek. Ya da tarafsızken savaşa girmek.
Irağa saldıracağım zaten. O Zaman yasayı değiştiririm.
[+] 1 üye Oki404 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Evet durum bilgilendirmesi. Irağa saldırdım. Herşey güzel gidiyordu tam bağdata girecektim ki.... karşıma bu korkunç mesaj çıktı.

"Irak Mihver hizbine katıldı"

Ardından almanlar trakyadan daldırdılar. Allahtan save almıştım savaştan önce.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.