İleti Sayısı: 5
Üyelik Yılı: 2022
Imperium:
0
Merhabalar. Oyuna yeni başladım ve pek bir bilgim yok. Tüm DLC'ler var. Çılgınlık olsun diye tüm DLC'leri kapattım. DLC'siz Türkiye oynuyorum. Ordu basıyorum fakat Manpower yok. 1941 yılındıayım barışçıl oynuyorum.
•
İleti Sayısı: 12,475
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Askere alım yasasını değiştirerek nüfusun manpower olan miktarını arttırmayı deneyebilirsiniz.
•
İleti Sayısı: 2,033
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
29
Tarafsız ideoloji için barış zamanı manpower artırmak zordur. Türkiye'nin nüfusu da düşük. Savaşa girmediğin sürece mecbur manpower sıkıntısı çekeceksin. Askerlik yasasından daha çok verim almak için kararlar kısmından savaş desteğini yükseltmeye çalış. Biraz fayda sağlar.
•
İleti Sayısı: 150
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
1
19-02-2022, 12:58
(Son Düzenleme: 19-02-2022, 12:59, Düzenleyen: pistoltr. Toplamda 3 kere düzenlenmiş.)
Doktrinlerde human wave %5 manpower kullanımı verir (en sağdaki)
Mobile warfare'ın volkssturm kısmı da %5 verir. (bu da en solda)
Bir de odak ağacında manpower kullanımı veren odakları fark etmeye çalışın, galiba sağ üstte filtrelemesi vardı bunun. Genellikle milliyetçi focus'lar manpower kullanımı veriyor.
Askere alım yasasını değiştirmek için tarafsızlıktan çıkabilirsiniz bir de tabi, Faşist/Komünist vs olmak gerek. Ya da tarafsızken savaşa girmek.
İleti Sayısı: 5
Üyelik Yılı: 2022
Imperium:
0
Evet durum bilgilendirmesi. Irağa saldırdım. Herşey güzel gidiyordu tam bağdata girecektim ki.... karşıma bu korkunç mesaj çıktı.
"Irak Mihver hizbine katıldı"
Ardından almanlar trakyadan daldırdılar. Allahtan save almıştım savaştan önce.
•