İleti Sayısı: 2,694
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
Geçenlerde Uplay bedavaya Watchdogs dağıtmıştı bende bi tane kaptım tabi.Ama oyun Uplay kütüphanesinde gözüküp steam kütüphanemde gözükmüyor.Steam üzerinden aldığım AC serisi uplay kütüphanesine otomatik eklenmişti ama tam tersi olmadı.
Bu oyunu steam kütüphaneme eklememin bi yolu varmı (mesela bi aktivasyon keyi falan vardır steam üzerinden girince orayada ekleniyodur falan) yoksa Uplay üzerinden mi oynamak durumundayım?
Bu arada hatırlatayım Ubisoft 3 gün sonra bedavaya AC4 dağıtacak.Başlarına taş düştü heralde Steamde Watchdogs 105 TL,AC4 70 TL :D
•
İleti Sayısı: 1,120
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
10
zaten steam üzerinden ubisoft oyunları satın alınınca uplaye otomatik senkronizasyon oluyor fakat uplayden alınıp steam kütüphanesine geçme olayı yok ancak steam dışı bir oyun ekle diyerek seçebilirsin böylece kütüphanene eklenmesede steam arayüzünü kullanıp mesajlaşabilirsin
İleti Sayısı: 721
Imperium:
0
Eğer Steam aktivasyonu destekliyorsa cd keyi elle ekleyebilirsin.
•
İleti Sayısı: 2,694
Imperium:
15
Bende onu arıyorum.Oyunu hangi keyle kaydettiğine nerden bakabilirim ?
•
İleti Sayısı: 1,433
Imperium:
8
@Sübaşı
Uplay ve Steam farklı aktivasyon anahtarları kullanıyor, Steam'den aldığın Ubisoft oyunlarını Uplay'de zaten aktive etmek zorundasın, yoksa oynayamıyorsun ancak tersi için aynı şey geçerli değil, Uplay'den aldığın oyunu Steam'de aktive edemezsin.
Son denediğimden bu yana uzun süre geçti ancak bir şey değiştiğini zannetmiyorum.
•
İleti Sayısı: 1,125
Imperium:
24
Şimdilik, Steam kütüphanesine oyun kısayolu eklemekten başka seçenek yok.
•
İleti Sayısı: 51
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
10-12-2017, 14:39
(Son Düzenleme: 10-12-2017, 14:40, Düzenleyen: Voiid.)
Awake'in söylemiş olduğu gibi aynı şekilde yazacaktım bende. Başka bir platformdan oyun alırsan Steam'da aktif edemezsin.
Eğer böyle bir şey olsaydı Steam dışında oyun ekle diye bir buton olmazdı. Bu butonun amacı başka bir platformdan oyun aldıysan onu eklersin ama zannediğiniz gibi değil. Sadece exe uzantısını ekliyorsunuz. Korsan oyunlarda dahil mi buna bilmiyorum.
Steam'da Ubisoft veya EA oyunlarını aldığınız zaman zaten her oyunda değil ama bazı oyunlarda kendi platformunu istiyor kurarken ve bundan neredeyse herkes şikayetçi ama insanları takan yok.
•