İleti Sayısı: 728
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Vic 3 cikmadan once 2 yi alip oynayim dedim ama nedense sarmadi doneminden sonra oynadim diyedir muhtemelen simdi cok yavan hantal geldi. Vic3 umarim modernlesmis haliyle ck3 gibi de cikis yapsin yeter sonrasinda guncellemelerle ek icerikler duzeltmeler gelir.
•
İleti Sayısı: 374
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Leak halini oynayan arkadaşlar oyunu o haliyle bile beğendi mi acaba ona göre kendimi ikna etmek istiyorum, devir olarak hiç beni çekmiyor ama yine Türkçe çıkması benim için çok değerli.
•
İleti Sayısı: 579
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
1
Sızdırılmış versiyonu bence çok eski bir sürümdü, onu göz önünde bulundurmak lazım. Yakında daha güncel videolar görürüz, bence onları takip etmek lazım.
İleti Sayısı: 1,695
Imperium:
2
Düzgün bir öğreticisi olsun yeter....
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
•
İleti Sayısı: 9,467
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
26
Vic2 sevmeyen beni sevdirsin yeter.
•
İleti Sayısı: 1,125
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
24
Öğrenmek için 1000 saat harcatmasın yeterli şimdilik.
•
İleti Sayısı: 1,140
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
5
Vic 2 sevmeyen bunu da sevmez muhtemelen. Bosuna heveslenmeyin derim. Daha bam güm oynamak istiyorsaniz halihazirda eu4 var zaten. Vic 2de cogu campaign savassiz geciyordu benim icin.
Bilincin her türlüsü hastalıktır.
•
İleti Sayısı: 180
Imperium:
1
Oyunun Türkçe çıkması çok büyük bir olay aslında. Eu4 oynuyorum. Az çok İngilizcem var ama her defasında çevirmek ayrı bir sıkıntı. Onun dışında çıktığı zaman oyun umarım çok boş haliyle çıkmaz. İlerde dlc mutlaka olacaktır ama boş oyuna o kadar para vermek de ayrı bir olay.
•
İleti Sayısı: 77
Imperium:
0
02-09-2022, 18:48
(Son Düzenleme: 02-09-2022, 18:48, Düzenleyen: trhan12. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Doğu sorunu nasıl işlenmiş merak ediyorum, teknoloji ağaçların hakkında bir günlük var mı hatırlamıyorum ama umarım unique yapıdadır her devlet için. Kesin böyle bir şey yoktur ama her devletin kendi parası mı olacak yoksa dolar veya Alman frangı mı olacak genel birim merak ediyorum.
•
İleti Sayısı: 27
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
Para yapısını bende çok merak ediyorum. Uluslararası ticarette standart altın üzerinden belirleniyordu o tarihlerde acaba paranın altın oranına göre mi herk ülkeye ayrı para değeri verilecek. Umarım bu konuda eklenir. Altın madenlerinin bulunduğu bölgelerede ayrı bir stratejik değer katar bu mekanik. Bunun üzerinde mesela ben avusturya ile savaşa girdim, ve savaşı kazandım diplomasi masasında onun parasındaki altın miktarın yüzde 5-10 azaltma gibi seçenekler olsa çok güzel olur. Bu şekilde de karşı tarafın ekonomik alım gücüne ağır darbe vurulması ve mütekabil gelişmeler vs.
Kısacası Vic3 te derin bir ekonomik mekaniğinin olması oyunu zorlaştırıcak ancak çok daha zevkli ve gerçekçi hissettireceğini düşünüyorum. Vesselam.
•
İleti Sayısı: 374
Imperium:
0
Victoria 2 tecrübem pek yok, merak ettiğim DLC bakımından Steam'de V2 için az DLC var, bu oyunda da buna benzer bir şey beklemeli miyiz acaba?
•
İleti Sayısı: 851
Imperium:
16
Tamamen şahsi düşüncem ama vic 3'ün bitişinde eu4'den DLC sayısı konusunda daha aşağı olacağını düşünmüyorum.