Video Seri: Osmanlı Savaş Makinesi (bitti)
@Takeda Akane Kanka son iki bölümü seveceğini düşünüyorum bakmadıysan bir bak bence
Ara
Bakamamıştım şimdi bakıyorum.

Durdurulamaz ve kontolsüz güç; Baywatch Sultan.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ara
l0xxfu6.jpg Sultan 1.İbrahim vefat etti Babası gibi uzun yaşayamadı ve onun arzularının tamamını gerçekleştiremese de çok önemli adımlar attı öncelikle vasallları ilhak etmeye başladı Suriye,Moldova gibi ayrıca gov capı arttırdı (hile kullanmak durumunda kaldım vasallarla dahi ilişkiler kuramayacaktım) ayrıca yeni vasallar oluşturdu ve düşmanlarımızın gözünü iyice korkuttu.Daha da önemlisi Mısırın bazı bölgelerini ele geçirdi Medine emirliğine son verdi Doğudaki güçlü düşmanlarımızı hezimete uğrattı ,Gürcistan ve Çerkezistan ve de zayıf Karakoyunlu .Avusturaydan Stryiayı vasal olarak bıraktı. Kızıma vasiyet başlattığım savaşları sona erdirmelisin ve babamın son arzusunu gerçekleştirmeni istiyorum.
Ara
İbrahime yazık oldu. Demedim mi İbrahim?
Ara
Ara
Ottoman War Machine.
Ara
Ara
Büyük babası gibi uzun yaşasın çok yaşa Şehzade Mehmet büyük babanın izinden gider ve umarım arzularını gerçekleştiririsn
qnwbp0w.jpg
Ara
Demedim mi İbrahim? Fazla yaşamazsın diye.
Ara
Ara
Seferlere devam et zafer senindir.
Ara
İlerleyen bölümlerde ağzın açık kalacak lu anda zorostian dininide harmonize etmeye başladım
[+] 1 üye baywatch06 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Demedim mi İbrahim? Ağzın açık kalacak diye.

Dediniz Fikret bey. :smile: :smile:
Ara
Ara
Demedim mi İbrahim? Güzel gidiyorsun diye.
Ara
Nihayet 3.Mehmet'in Arzusu gerçekleşecek büyük Osmanlı İmp. Hindistanda claim kazandı çok yakında  Tüm Hindistan diz çökecek Omsnlı egemenliğine ayrıca Osmanlı süper güçtür.

SPOILER_20210916194431_1.jpg?width=1115&height=627

SPOILER_20210916194348_1.jpg?width=1115&height=627
Ara
Yakında batı Avrupa seferini bekliyoruz.
Ara
Batı avrupa düşünmüyorum önce hindistanı tamamen fetedecem Ancak biri aragonu annexlerse aragonu vassal bırakıp tüm batı avrupayı ona yedirmek istiyorum
Ara
Bir şekilde Batı Avrupa'nın belini kır. Amerika'ya açılacakmısın?
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.