Warcraft Rumble - Sacred Throne Lonca Bülteni
Görsel

Eriyik Kor'da da mutlu sona sonunda ulaştık. Loncada artık Ragnaros öldürülüyor diyebiliriz. Bu sırada kullandığım tüm ordular merak edenler için aşağıda.

Lucifron: Maiev 

Magmadar: Grommash

Gehennas & Shazzrah: Baron Rivendere

Garr: Cenarius

Baron Geddon: Charlga

Golemagg: Drakkisath

Ragnaros: Jaina & Drakkisath

Eğer vakit bulabilirsem bu bosslar hakkında Onyxia Rehberim gibi detaylı rehber konuları hazırlayabilirim. Ama co-op içerikler oldukları için yazması daha uzun vakit alacaktır ve video oynanış eklemek imkansıza yakın. O yüzden söz vermiyorum. Zaten ilk 4 boss hakkında bu konunun önceki iletilerinde bir ön bilgi vermiştim. Belki o tarz daha basit düzeyde konular da olabilir artık bakacağız.
tTRiYax.png
[+] 1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(24-08-2024, 12:50)Yamanaziz : Merhaba 10gün oldu oyuna başlayalı begenerek oynadım şuan 108 tılsımdayım ortalama lvl19 ordum, aktif oynuyorum loncanızda yer varsa katılmak isterim ,mevcut loncam çok aktif degil

(02-10-2024, 20:09)reddga : Görsel

Eriyik Kor'da da mutlu sona sonunda ulaştık. Loncada artık Ragnaros öldürülüyor diyebiliriz. Bu sırada kullandığım tüm ordular merak edenler için aşağıda.

Lucifron: Maiev 

Magmadar: Grommash

Gehennas & Shazzrah: Baron Rivendere

Garr: Cenarius

Baron Geddon: Charlga

Golemagg: Drakkisath

Ragnaros: Jaina & Drakkisath

Eğer vakit bulabilirsem bu bosslar hakkında Onyxia Rehberim gibi detaylı rehber konuları hazırlayabilirim. Ama co-op içerikler oldukları için yazması daha uzun vakit alacaktır ve video oynanış eklemek imkansıza yakın. O yüzden söz vermiyorum. Zaten ilk 4 boss hakkında bu konunun önceki iletilerinde bir ön bilgi vermiştim. Belki o tarz daha basit düzeyde konular da olabilir artık bakacağız.

Evet drakk fullendi bir sonraki döngüde yer olursa klanda deneriz
Ara
@Yamanaziz loncada şu anda yer var gelebilirsiniz.
tTRiYax.png
Ara
Tqmamdır geliyorum
Ara
Başvuru yaptım
Ara
@Yamanaziz kabul ettim.
tTRiYax.png
Ara
Görsel

@Yamanaziz ile ilk defa lonca içi Ragnaros'u kestik (önceki iletimde yabancı biriydi). Kendisine teşekkür ediyorum.
tTRiYax.png
Ara
Görsel

9. sezon tamam.
tTRiYax.png
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.