Warhammer 2 Dwarf `lar hakkinda yardim
Öncelikle Warhammer2 ilk oyuna göre baya geliştirilmiş grafiklere sahip. Atmosfer gerçekten harika. Orklara gelirsek eğer. Kampanyanın ilk oyundan ne farı var bilmiyorum. İlk oyunda cüceler ile oynadım ben. Kuzeyde bir görev muharebesi olacak onu yaptıktan sonra kuzey sınırların hatrı sayılır bir süre güvende oluyor. Güneydeki şehirler Yeşilderililerin merkezi ve haarb yetenekleri mevcut. Sürekli savaşırlarsa yanlarında ikinci bir ordu geliyor. Ana ordunu mounta götür birkaç tur bekle. Saldırırlarsa savunması kolay olur cüceler ile acele etme savaşta üstüne gelene kadar menzilli birimlerinle kes liderlikleri fazla değildir orkların. menzillileri korumak için uçan birimleri ya da birkaç piyadeyi sağa ve sola koy. Ardından merkezde cephe savaşı yap ama menzilliler yine ateş etsin. Liderlerine önem ver onu yaraladıktan ya da öldürdükten sonra giderler. Savaşı kazandıktan sonra toparlanma şansı vermeden şehirlerine saldır.
[+] 1 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Warhammer 2 Dwarf `lar hakkinda yardim - Yazar: Sezar - 15-09-2018, 16:59
Warhammer 2 Dwarf `lar hakkinda yardim - Yazar: Gurt - 15-09-2018, 17:18
Warhammer 2 Dwarf `lar hakkinda yardim - Yazar: Sezar - 28-09-2018, 20:02

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.