(Yeni Forum Oyunu)WarLords
cevap vermediğime göre devam teslim olacak olsam zaten söylerim.
Ara
Sonunda döndün

Bende Bartın dövüyordum(fotoya bakarsan anlarsın

@Littleİskender Toprakların ya bende ya isyancıda birliklerin ukraynaya kaçtı.Ülkeni tamamen alırsam teslim olup olmaman bir işe yaramayacak(lurallara göre bu durumda alabildiğim kadar toprak alıyorum).Gel anlaşalım o 2 yeri ver bitsin bu iş
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
Ara
Devam ediyorum.
Ara
Sen bilirsin
Ara
teslim olsaydın bu kadarını kaybetmemiş olacaktın :D .Tüm topraklarını ele geçirdim ve İşte barış antlaşmasının sonucu
DtPogW.png
Ara
Katılımlar açıktır yeni katılanlar önceki turlardan(genişleme turları) kalan gp'leri o tur ki event'lerle birlikte alacaktır

Anadolu hun
A-)Batıya genişle (Max 4 gp)
B-)Doğuya genişle(max 4gp)
C-)Doğu üzerinden Güneye Genişle(max 4gp)
D-)Batı üzerinden Güneye genişle (max 4gp)
E-)Doğu üzerinden Kuzeye Genişle(max 4gp)
F-)Batı üzerinden Kuzeye genişle (max 4gp)
G-)Marmara üzerinden Çıkartma yap(Eyalet başına 2gp)(max 4gp)
H-) Varna Körfezi üzerinden çıkartma yap(Eyalet başına 2gp) (max 4gp)
Korkusalanlar( @Massaka )
a-)kabul edilenleri vergilendir(uygun eyalet başına +15 dinar)
b-)Diğerlerini vergilendir(uygun eyalet başına +15 dinar 1k isyancı)
c-)Diğerlerini vergilendir isyana karşı en yakın ülkeden destek al(o devlet senin protectorun olur(uygun eyalet başına +15 dinar 1k isyancı)
d-)Diğerlerini vergilendir isyana karşı ilişkinin en iyi olduğu devletten yardım al(o devlet senin protectorun olur)(uygun eyalet başına +15 dinar 1k isyancı)
@yasin Ahmet United Germans
c-)Diğerlerini vergilendir isyana karşı en yakın ülkeden destek al(o devlet senin protectorun olur(uygun eyalet başına +15 dinar 1k isyancı)
d-)Diğerlerini vergilendir isyana karşı ilişkinin en iyi olduğu devletten yardım al(o devlet senin protectorun olur)(uygun eyalet başına +15 dinar 1k isyancı)
Bartın @Littleİskender
A-)Doğuya genişle(max 4gp)
B-)Doğu üzerinden Güneye Genişle(max 4gp)
C-)Karadenizin Karşısına geç(Merkezden).(Eyalet başına 2gp) (max 4gp)(Toplam ulaşılabilir sahipsiz eyalet sayısı 2)
Foça bahriye @SoberII (İşte ben bu yüzden kuralları okuyun diyorum ÜlkeYıkan yine iş başında)
a-)Mini beylikten Beyliğe geç(Geçiş için gerekenler dışındaki topraklarda client stateler kurulur)(Koşullar karşılanmıyorsa eyalet başına +3k isyancı)
b-)Mini beylikte kal (Başkent bölgesi dışında ki eyalet başına +3k isyancı)
c-)Mini beylikte kal isyanlar için en yakın ülkeden yardım iste (Başkent bölgesi dışında ki eyalet başına +3k isyancı)
d-)Mini beylikte kal isyanlar için en iyi ilişkiye sahip olduğun devletten yardım iste (Başkent bölgesi dışında ki eyalet başına +3k isyancı)
e-)Mini beylikten Beyliğe geç isyanlar için en yakın ülkeden yardım iste(Geçiş için gerekenler dışındaki topraklarda client stateler kurulur)(Koşullar karşılanmıyorsa eyalet başına +4k isyancı)
f-)Mini beylikten Beyliğe geç için en iyi ilişkiye sahip olduğun devletten yardım iste(Geçiş için gerekenler dışındaki topraklarda client stateler kurulur)(Koşullar karşılanmıyorsa eyalet başına +4k isyancı)
Ara
D şıkkı
Ara
(15-05-2020, 02:08)Massaka : D şıkkı
Birinin himayesine girmek istediğine emin misin?

Yani oyunu isteyerek kaybetmeye
Ara
(15-05-2020, 02:36)korkusalan :
(15-05-2020, 02:08)Massaka : D şıkkı
Birinin himayesine girmek istediğine emin misin?

Yani oyunu isteyerek kaybetmeye
O zaman A şıkkını seçiyorum.Ama bu gidişle başkasının himayesine girieceğiz gibi :D.
Ara
B şıkkını seçiyoruz. Farklı ülkeden yardım istemek bizi vassallığa sokacaktır ki bunu karşılayamayız. Şu anki topraklarımızı da kaybedemeyiz. Ordumuzla deneyelim bari bastırmayı isyancıları
Rejoice! 
Ara
A)4 B)0 C)0
Bu kadar toprak kaybetmemle senin istediğin 2 toprağı vermek arasında benim için bir fark yok zaten gerek toprak gerek ordu gerek parada geride kaldım.İster 1 ister 10 toprak kaybetsem de yol aynı yol zaten.
Ara
Ara
(15-05-2020, 14:06)Yasin Ahmet : d-)Diğerlerini vergilendir isyana karşı ilişkinin en iyi olduğu devletten yardım al(o devlet senin protectorun olur)(uygun eyalet başına +15 dinar 1k isyancı)
Himayeye girmek istediğinden emin misin(bu durumda bağımsızlığını kazanamazsan himayesine girdiğin oyuncu kazanacak sen yaşıyor olsan bile)
Ara
a-)kabul edilenleri vergilendir(uygun eyalet başına +15 dinar) o zaman. Ben benim lider olduğum şık olduğunu sanıyordum.
Ara
(15-05-2020, 10:16)SoberII : B şıkkını seçiyoruz. Farklı ülkeden yardım istemek bizi vassallığa sokacaktır ki bunu karşılayamayız. Şu anki topraklarımızı da kaybedemeyiz. Ordumuzla deneyelim bari bastırmayı isyancıları
Şu anki topraklarından gerekenler dışındakilerde vasal devlet kurulacak her biri turluk +4gp getiriyor.(o tur kullanmalık) artık bir daha ki sefere çünkü girdim turu
[+] 1 üye korkusalan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Anadolu hun
A-)Batıya genişle (Max 4 gp)
B-)Doğuya genişle(max 4gp)
C-)Doğu üzerinden Güneye Genişle(max 4gp)
D-)Batı üzerinden Güneye genişle (max 4gp)
E-)Doğu üzerinden Kuzeye Genişle(max 4gp)
F-)Batı üzerinden Kuzeye genişle (max 4gp)
G-)Marmara üzerinden Çıkartma yap(Eyalet başına 2gp)(max 4gp)
H-) Varna Körfezi üzerinden çıkartma yap(Eyalet başına 2gp) (max 4gp)
I-)Girit üzerinden çıkartma yap (eyalet başına 2gp)(max 4gp)
Korkusalanlar( @Massaka )
event:denizcilik
a-) her 6 için bir taşıma gemisi inşa et
b-)her 5 dinar için bir sahil güvenlik gemisi inşa et
c-)her 10 dinar için bir savaş gemisi inşa et
d-) her 25 dinar için bir savaş gemisi inşa et
e-)Bayrak gemisi inşa et
@yasin Ahmet United Germans
Bartın @Littleİskender (Galiba çark sana yardım etmek istiyor ordu çıktı :D )
A-)her 10 dinar için bir piyade üret
b-)her 15 dinar için bir atlı üret
c-)her 8 dinar için bir top üret
Foça bahriye @SoberII
a-)Doğuya genişle(max 4 gp)
b-)batıya genişle(max 4 gp)
c-)ege denizinde çıkartma yap(2 ya da 4 gp)
Ara
Ya ordu artık işime yaramazda.
B) şıkkını seçiyorum.
Ara
en azından benden kalabalık olursun (2 tur sonra anomali var acaba kime gelecek?)
Ara
Ara
A-0
B-2
C-2
Rejoice! 
Ara

Konuyu Okuyanlar: 23 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.