30 Ağustos 1944-Gazap Günü-
Hitler'in Karargah'ında sessizlik hakimdi. Doğu cephesi Bagration Harekatının tamamlanmasıyla tamamen parçalanmış batıda ise Paris kaybedileli 9 gün olmuştu. Hitler odasında planlar yaparken kapısının açıldığını gördü. Kapı açıldığında gördüğü kişi seneler önce "Çekler öldürdü" diyerek komplo kurdurduğu Reinhard Haydrich'ti.Hitler "Nası." diyerek sözünü bitirmeden Reinhard " Bu tür basit bir komployla gerçekten kaybedeceği mi düşünüyordun ? Senelerdir ben ve bu ülkenin gerçek komutanları İsveç'te durumu ülkenin zayıf düşeceği anı kontrol ediyorduk. Şimdiye kadar iyi bir iş başardın demek isterdim ama anlaşılan Almanya'yı Doğu'da da Batı'da da senin elimden kurtarmam gerekiyor. Güle Güle.." Tek bir ateş sesi duyulduktan sonra karargahtaki herkes Reinhard'ın bugün döneceğini biliyordu. Alman halkına Hitler'in bir Rus suikastçisi tarafından Alman gençliğini kontrol ederken öldürüldüğü ve acil durum sebebiyle ölmeden önce belirttiği kişi olan Reinhard Haydrich'in başa geçeceği belirtildi.
Reinhard'ın Berlin'deki yeni odasına kurulmasıyla beraber ilk karşılayanlar ona bağlılık yemini etmiş astlarıydı. 36.SS Piyade Tümeninin Lideri Wilhelm,Valeria Trifia 3.SS Piyade KolOrdusu,Michael Wittman 6.SS Panzer Tümeni,Beatrice 1.Valkyrie Mekanize Tümeni (Evet tamamen kızlardan oluşan bir tümen ),Lisa Branner 6.SS Piyade KolOrdusu, Wolfgang Schreiber 7.Panzer Tümeni "Hayalet Tümen" . Bazıları Liderleri gibi kendilerini ölmüş göstersede bazıları Beatrice gibi Hitler Almanyasının kızların savaşmasına izin vermediği için yerlerinden hiç çıkmadılar. Şimdi gerçek liderler ve birlikleri Berlin'de Toplanmış Reinhard'ı selamlamaktadır. Reinhard ileri çıkarak " Uzun bir selamlaşmaya gerek yok şimdi herkes cephelere dağılsın Wehrmanct benim kontrolümde ancak sizin birlikleriniz tamamen özgür olacak istediğiniz yer'e gitmekte serbestsiniz ancak unutmayın size verdiğim özgürlüğün karşılığını bekliyorum."
Not:Hikaye tamamen alternatif bir hikayedir. Oyun içinde yapılabilecek hamleler şıklarla kısıtlı olacaktır. İş sebebiyle 3 aydır foruma düzgün giremiyordum bu sebeple eskisi gibi turu hazırlaması ciddi ciddi 2 saat alacak bir oyun olmayacak olaibldiğince eğlenceli ve oyunu etkileyecek şıklar vereceğim genede sadece oyunu devam ettirebileceğim zamanım olduğundan emin olmak istiyorum bu sebeple karakter sınırımızda 6 yukarıdaki komutanlarımızın hepsi birer karakter...
Oyuna Katılmak İsteyenler İçin ;
Wilhelm 36.SS Piyade Tümeni "PashaZade"
Valeria Trifia 3.SS Piyade KolOrdusu "turkish lokum"
Michael Wittman 6.SS Panzer Tümeni "Bayoj"
Lisa Branner(Kız) 6.SS Piyade KolOrdusu "Wayfear"
Beatrice Von Kirscheisen (Kız) 1.Valkyrie Mekanize Tümeni "Onur34"
Wolfgang Schreiber 7.Panzer Tümeni "Hayalet Tümen" "Feldmarschal"
Bir karakteri seçtikten sonra aşşağıdaki Şıklardan birini seçmeniz gerekmektedir.
Herkese Ortak Şıklar
A)Führer'im Ben Doğuya ilerliyorum.
B)Führer'im Ben Batıya ilerliyorum.
C)Führer'im Ben İtalya'ya ilerliyorum.