İleti Sayısı: 3,113
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
22
Twitchten izledim, youtube'a gelmeden.
Groogy müthiş patlatıyor kendisini çok gülmüştüm :D Osmanlı'ya birşey demiyorum zaten hepsini izleyen varsa anlamıştır, mp'nin son dakikalarını trolledi kendisi :D
btw. partitions of muscovy bayağı iyiydi.
•
İleti Sayısı: 1,463
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
24
Gelecek haftalarda Twitchten paylaşmayı düşünüyordum ben de.Youtube a geç ve partlı geliyor.
Groogy her zaman ki gibi klasik.Yeni ülkeyle devam eder umarım, renk katıyor pek iyi oynayamasa da.Osmanlı konusunda oynayan oyuncusu Kaiser Johan geçen dev clash ta ilk kez izledik kendisini.Livonian Order dan kurduğu Prusya ile ortalığı dağıttı diyebiliriz.Bizans ile de muhtemelen öyle olacaktır.Troll olarak bakmıyorum ben geliştirici mp lerinde hep benzer şekilde ülke değiştiriliyor zaten.
Moskova, Burgonya, Aragon ve Venedik in başına gelenler üzücüydü.Geliştirici mp lerinin bu yanı aslında baya acımasız İngiltere, Fransa, Kastilya dostluğu karşısında şansları yoktu.Kazanmaya yakın gördüğüm devletler İngiltere, Bizans ve Avusturya.
İleti Sayısı: 26,420
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Jake'in yayında olması enteresan, demek ki kötü bir ayrılık yaşanmamış.
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Voidian
İleti Sayısı: 496
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
1
bu adamların kuralları nasıl ?
•