İleti Sayısı: 26,429
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Sıcak sıcak yeni fragman:
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Onur34
Imperium:
139
İlk 4 bölümü izledim dün, tema müziği eğlenceli. Bölümler şimdilik güzel gibi ama karakterler birbiriyle çok alakasız duruyor özellikle Luci.
•
İleti Sayısı: 3,666
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
54
Sezonu bitirdim. İlk bölümler biraz tekdüze ve episodik geçse de sonraki bölümler oldukça şaşırtmaca doluydu. Sonraki sezonlarda hikaye ilerleyişi görebileceğimizi umut ediyorum.
•
İleti Sayısı: 1,952
Imperium:
15
İlk sezonun geri kalan on bölümü de dün çıkmış.
•
Imperium:
139
5 sene evvel ilk çıktığında izlemişim. Hatırladığım kadarıyla ilk bölümler çok da hoşuma gitmemişti fakat bölümler ilerledikçe biriken espriler/içerik izlenebilir hale getiriyor, bu açıdan Paradox oyunları/DLC ilişkisi gibi bir durum var.
•
İleti Sayısı: 3,666
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
54
Normalde izleyip unuttuğum seriler olur. Ama bunun 4 sezonu çıkmış her yeni sezon çıktığında diziyi tekrar hatırlıyorum. İşin kötü yanı o kadar kötü ya da sıkıcı da değil. Dizinin kendisi ile beraber karakter, olay sahneler vs aklıma geliyor. Ama izledikten sonra nasıl hızlı aklımdan çıkıyorsa artık ilk sezondan sonraki üç sezonda forumda yorum yazmak aklıma gelmemiş.
•
Imperium:
139
5. sezonu bitirdim, son bölümlere doğru bütün loose endleri toplamaya başladılar acaba final sezonu mu dedim, öyleymiş. Genel olarak 10 üzerinden 6 bir yapımdı.
•