İleti Sayısı: 2,274
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
18
2. Ordu komutanına işbirliği için teşekkür ediyor ve zaferimizi kutluyorum. Diğer birliklerin zaten basında belalar var. Berlinden destek isteyip danzigde yaptığımız gibi düşman birliklerini topçu ateşine tutalım. Rahat ettirmeyin.
İleti Sayısı: 71
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Batı Almanya;
C) Bıraktığımız avcılar halleder
Fransa;
B) Doğudan küçük bir birlik kaydır ve kullan
•
İleti Sayısı: 441
Imperium:
3
Deniz kuvvetleri - yok
Malesef ki Yüce Alman Donanması pislik ingilizlerin donanmalarıyla boy ölçüşecek güçte değil. Yanlarına alçak dostları fransızlarıda katınca gerçekten denizlerde işimiz zor. Eğer ki olası çıkarmaları,baskınları ve pusuları öğrenebilirsek donanmamızın şansının elle tutulur seviyeye çıkacağını umut ediyorum.
İMZA:
Geheimdienstminister: Konsul der Zeit
İleti Sayısı: 507
Imperium:
5
D) Yaratıcılığını konuştur.Makineli Tüfek bir tankda olmaz olmazlardan birisidir.fakat makineli tüfek orta boyda olmalı.Yakın menzilde tank ne yapsın makineli tüfe olmadan hiçbir şey ayrıca eğer motor ekstra büyüklüğünü taşıyamıyorsa daha kaliteli bir motor geliştirilmesi lazım manevra kabiliyeti falan.şimdi benim önerim makineli tüfek son model fakat orta boyutta olacak,ve de motorun manevra kabiliyiyeti artıralacak.büyklüğü bunlar sağlanırsa aynı kalabilir
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
06-08-2018, 20:52
(Son Düzenleme: 06-08-2018, 20:52, Düzenleyen: altnkurt.)
D) Yaratıcılığını konuştur.
Onlara bu tip eksikliklerin savaşı daha ne kadar uzatabileceğini anlatırım. Savaş uzadıkça üzerimizdeki artan ekonomik baskıdan en çok zararlı çıkanın onlar olacağını söylerim. Önümüzdeki projelerde de bu ortaklığın süreceğini ve iki tarafın da kazançlı çıkacağına dair güvence veririm. Ayrıca olası bir yenilgide ellerinde avuçlarında hiçbir şey kalmayıncaya kadar zorla el koyabileceğimizi de üstü kapalı bir şekilde ima ederim.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 202
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
3
A) Yahudileri suçlayan I Dünya Savaşındaki hezimeti hatırlatan
A) Geniş çaplı bir anket yap-iki tur sürer-
•
İleti Sayısı: 3,666
Imperium:
54
07-08-2018, 14:19
(Son Düzenleme: 07-08-2018, 14:19, Düzenleyen: Onur34.)
Oynamayn iki kişi var ve hala bir kişi bekliyoruz @25itroy25 . Akşam altıya kadar gelmezse I ordu komutanlığını isteyen birine -Feld şimdiye kadarki tek talip- verip en kötü yedi-sekize doğru turu yayınlarım.
•
İleti Sayısı: 3,666
Imperium:
54
Sivil karakter yönettiğin için yeni oyuncu olmazsa seni eklerim ama iki farklı kişinin rpsini yapman lazım.
•
İleti Sayısı: 3,113
Imperium:
22
Orduların birleşmesi daha iyi olmaz mı? Eğer yeni bir oyuncu da gelirse tekrardan böleriz. Yoksa sivil + asker bir oyuncu garip olur bence.
İleti Sayısı: 3,113
Imperium:
22
WOW. Turumu oynadım zannediyordum çok pardon, copy-paste'e de almışım ama neden yazmadım bilmiyorum.
B) Sadaket ve ideolojik inançlarına olan bağlılıklarına göre
•
İleti Sayısı: 1,542
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
11
Farketmez bana gördüğüm için dedim sadece. Feld alacak ise oda olur.
•