İleti Sayısı: 110
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Ben bizansla Osmanlıyı yeniyorum sen memlükle kayıp ediyorsun :) Sana tavsiyem Osmanlı avrupada büyük bir savaşa girdiği zaman anında saldıracaksın. Macaristan ile müttefik olacaksın. Ayrıca karakoyunluya geç saldırmışsın ben 1520'lerde bağdatı alıyordum. Hatta eski bir save vardı Arabistan kurmuştum.
İleti Sayısı: 353
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
2
Osmanlıyı arnavutluk savaşındayken indirmek gerek diğer türlü işin çok zor birde askeri idea felanda açıyor o sebeple baştan darbe vurmak gerek.
Noro lim, noro lim , Asfaloth!
İleti Sayısı: 524
Imperium:
0
Beylikleri osmana kaptırmışın.Savaşmak için çok beklemişin.Osman 3yıldızlı general çıkarmış :) Arkadaşların yazdığı gibi Avrupada savaşırken dalman gerekiyor.
•
İleti Sayısı: 795
Imperium:
12
Başlangıçta aq yu ally alıp dulkadir vassal al.Sonra karaman ramazan onları dulkadir ver.Sonra aq ya dal.
Macaristan polonya ally iyi olur.
Sonra ver coşkuyu.
Bunları yaptıktan sonra tek de yenersin fakat başlangıç böyle bi dene.
Yendiğinde balkan anadolu girişini al.Oraya galleyleri çek hiç savaşmadan anadoluyu toplarsın
Aşağıdaki 1 üye etzel nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye etzel nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Alduin
İleti Sayısı: 123
Imperium:
0
Yanlış strateji deniyorsun kendini noob diye aşağılama. Normal oyuncu müttefiklik kurar. iyi oyuncu savaş isyan filan bekler. Çok iyi oyuncu bunların hiç birini beklemeden saldırır. Eğer büyük zafer kazandığını düşünmek isteyen teke tekte mücadele eder. Sadece Osmanlı için değil her devlet için konuşuyorum. Başarılar bu arada.
Yalnız Adam
Steam:Kodazot
•