İleti Sayısı: 3,514
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
51
(29-12-2018, 00:45)Tulpar_S1 : 10. yılda Brandenburg ile HRE İmparatoru oldum şans eseri protestan olamayacak mıyım artık :(
Olursun ama imparatorluk gider. Din savaşında kazanıp yine imparator olabilirsin daha sonra.
@ ete tek topraklı devletlerde yanına güçlü bir dost bulmak için çalışman lazım. Onu savaşa çağırıp bir şeyler yapabilirsin. Veya tek başına kaldiysan ilk savaşında 4-5 tane limitin üstünde asker basıp risk alabilirsin.
•
İleti Sayısı: 103
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
1
brandenburg oynuyorum prusya formalyınca new ambitions yani prusya idealarına geçicekmisin yoksa geçmicekmisin diyen event gelmiyor brandenburgda kalıyor oyunun ilerletmeme rağmen
•
İleti Sayısı: 134
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Prusya'nın kendine özel ideası yok bildiğim kadarıyla.
•
İleti Sayısı: 103
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
1
evet harbiden yokmuş sağol
•
İleti Sayısı: 29
Imperium:
0
Wc yapmak için en uygun 3 devlet hangisi? (Osmanlı için coptik olmak daha mı iyi?)
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
Mughal, Otto, Fransa bence. Osmanlıyla ne olursan ol gideri var ya.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 3,514
Imperium:
51
Prusyanın kendine has ideası var ama Brandenburg ile aynı tamamen. Başka bir devlet ile formlarsan alabilirsin.
Koptiklik için uğraşmak gereksiz bu arada.
•
İleti Sayısı: 350
Imperium:
1
(29-12-2018, 13:06)SU4PRE4M4E : brandenburg oynuyorum prusya formalyınca new ambitions yani prusya idealarına geçicekmisin yoksa geçmicekmisin diyen event gelmiyor brandenburgda kalıyor oyunun ilerletmeme rağmen
zaten dikkat edersen brandenburg idealırının adı Prussian ideas
•
İleti Sayısı: 134
Imperium:
0
Mughal, Otto, Rusya bence.Fransa yerine Rusya diyorum çünkü Fransa'nın yeri kötü bence çok ae ile uğraşıyorsun.
•
İleti Sayısı: 2,841
Imperium:
47
Fransa bence gayet güzel seçenek. Erken tarihlerde tüm kolonicileri temizleyebiliyorsun. Yeni özelliklerden charter kullanılarakta çine hindistana atlayabilmek basit zaten..
•
İleti Sayısı: 89
Imperium:
0
spy puanı karşılığında isyancı desteleme konusunda bir kaç sorum var:
1) Değer mi?
2) Nelere dikkat edilmeli?
3) Hangi tür isyancılar desteklenmeli?
4) Bana ne gibi eksileri olur, ne gibi faydaları olur?
•
İleti Sayısı: 2,869
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
(29-12-2018, 13:44)Azteci : Wc yapmak için en uygun 3 devlet hangisi? (Osmanlı için coptik olmak daha mı iyi?)
avusturya en kolayı.
Aşağıdaki 1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• mmmutlu93
İleti Sayısı: 5
Imperium:
0
30-12-2018, 19:37
(Son Düzenleme: 30-12-2018, 19:55, Düzenleyen: sehzade123.)
SORU : arkadaşlar demiradam modunda memlükler ile oynarken 1821 yılında biten oyundan devam edebiliyormuyuz ?? ediyorsak yöntemi nedir oyunun tam zevkli kısmında kaldım yardım lütfen teşekkürler.
(30-12-2018, 18:58)Pars : spy puanı karşılığında isyancı desteleme konusunda bir kaç sorum var:
1) Değer mi?
2) Nelere dikkat edilmeli?
3) Hangi tür isyancılar desteklenmeli?
4) Bana ne gibi eksileri olur, ne gibi faydaları olur?
arkadaşım bu söylediklerini para proplemin olmadığı zaman savaş zamanında yaparsan isyancılar savaştığın devlete eksi puan veriyor ve barış yapmak zorunda kalıyor... ben memlük ile oynarken 1700 lü yıllarda para problemini çözebildim ve osmanlı ile girdiğim her savaş öncesi isyancılara para vererek savaşa girdim... timur ile oynarken de babür imparatorluguna geçip ming devletine karşı kullanmıştım... nelere dikkat ettiğim ise isyan çıkarmak istedeğin şehirlerin ismine bakarak para verirsen iyi olur
benim sorumu da bilen birisi cevaplar ise sevinirim arkadaşlar..
SORU : arkadaşlar demiradam modunda memlükler ile oynarken 1821 yılında biten oyundan devam edebiliyormuyuz ?? ediyorsak yöntemi nedir oyunun tam zevkli kısmında kaldım yardım lütfen teşekkürler.
•
İleti Sayısı: 2,799
Imperium:
18
@ sehzade123 benim bildiğim devam etmenin bir yolu yok.
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
•
İleti Sayısı: 137
Imperium:
0
Arkadaşlar kolay gelsin. Avusturya ile oynuyorum, Bohemya ile PU var. İlk çıkan din merkezlerinin ikisi de Bohemya'da çıktı, nasıl bir müdahalede bulunmalıyım?
•
İleti Sayısı: 271
Imperium:
0
Sizdeki türkçe yamada şehirleri nasıl gösteriyor ? Bende bazı şehir isimleri yazmıyor. Yerine prov3452 gibi bir şey var. Hiçbir mod yok ve ingilizce de normal bir şekilde gösteriyor.
•
İleti Sayısı: 137
Imperium:
0
(31-12-2018, 23:07)Elensar : Sizdeki türkçe yamada şehirleri nasıl gösteriyor ? Bende bazı şehir isimleri yazmıyor. Yerine prov3452 gibi bir şey var. Hiçbir mod yok ve ingilizce de normal bir şekilde gösteriyor.
Ben de yama yok ama bir uyumsuzluk ya da eksik dosya problemi olabilir.
•
İleti Sayısı: 271
Imperium:
0
olabilirden daha güzel fikri olan var mı ? sürüm 1.28
•
İleti Sayısı: 1,039
Imperium:
6
(31-12-2018, 23:36)Elensar : olabilirden daha güzel fikri olan var mı ? sürüm 1.28 Yeni sürümle beraber çevirmemiş olabilirler. Çünkü yeni yamaya uyumlu hale getiriyorlar yeni özellikleri çevirmiyorlar.
Anlayacağın yarım yamalak bir çeviri. Yeni yamalarla vesayre bir çok yeni şehir falanda eklendi hepsi birbiriyle çakışmıştır şimdi.
Eu4 aşırı ingilizce gerektiren bir oyun değil, ve şuan türkçe yama çok kalitesiz yarım yamalak bir çeviri biraz kötü duruyor. İngilizce oynamanı tavsiye ederim.
Aşağıdaki 1 üye Alduin nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Alduin nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• baywatch06
İleti Sayısı: 6,823
Imperium:
17
şu anda fasla oynuyorumda privaeting sevilla görevini nasıl yapıcam her yeri yapmalayacam mı yoksa trade gemisi basıp private mi yapacam
•
|