İleti Sayısı: 1,911
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
49
Girdim baktim ai'nin yaptıgı gayet normal senin yaptıklarını anlayamadım. Gibraltara 30 tümen asker yıgmıssın. Düşman her saldırdıgında 1 tümen askeri kaybedeceksin. Bunun yerine deniz çıkarmalarına odaklanıp almanyanın müffetiklerini birer birer düşürmelisin. Acele et cünkü sovyetler düşmek üzere. Kendilerine silah gönderebilirsen daha fazla dayanabilirler.
•
İleti Sayısı: 2,140
Imperium:
1
23-03-2019, 21:47
(Son Düzenleme: 23-03-2019, 21:48, Düzenleyen: Semavi7.)
@TR Ace yok normal koydum. Tam tersi anarmal koyan ai.
•
Imperium:
49
Tankın özelligi düşman saflarını delmektir savunma yapmak degil. Sen sıkıntını savunma yapabilen piyadelere karşı yaşıyorsun. Yapacagın şey soyvetlere silah ve top yollayıp dayanmasını sağlamak. Zira düşmek üzere sovyetler. Sende almanya'nın müffetiklerini tek tek bitirmelisin o arada. Zaten ingilizler hep senin arkandan gelecek . Çıkarma yaparken aynı zamanda paraşütcüleri de düşman saflarının arkasına atmalısın ki. Düşman tüm gücünü çıkarma yaptıgın birliklerine vermesin. Genelde Napoli'ye çıkarma yapardım ben ingiltere oyunumda. İtalya'yı bölüp güneydeki birlikleri imha edince zaten iş kolaylaşıyor. İngilziler ve sen askerlerini italya'ya yıgarsan tek tek alman müffetiklerini halledebilirsin
•
Imperium:
49
Zaten saveyi indirip yazdim bunları ? Yeni yamalarda ai bayagi gelişmiş oynuyor artık ondan dolayı zorlanıyorsun bence. Yoksa almanyanın bu kadar piyade ve ucak üretmesi gayet normal
•