Strategyturk Forumlarında çok sayıda strateji oyunu ve oyun serisi için bölümler, bu bölümlerde bu oyunlara dair Türkçe haberler, rehberler, paylaşımlar, modifikasyon çalışmalarının tanıtımları, hikayeler ve daha birçok içerik bulunur. Bu oyunlarda yaşadığınız sorunlar veya merak ettiğiniz hususlar için forumda konu açabilir, tecrübeli olduğunuz oyunların bölümlerinde açılan konulara cevap vererek bilginizi paylaşabilirsiniz.
Yukaridakilere ek olarak, donusmeden once prestij kullanarak bol bol retinue basmak feodaliteye gectikten sonra olusacak koalisyonlara karsi faydali olacaktir.
867'de Polonyada tribal-pagan duk ile basladim. Amacim pagan reformuna gitmekten ziyade zamanla Hristiyan olup ondan sonrada feudal gidip Northern Crusade rp si yapmakti.Hristiyanlik zayifti,moral otoritesi yerlerde surunuyordu.Oyuna basladiktan 100 sonra bile hala durum boyleydi.
Giderek guclenerek her hacli seferine katildim.Norse Britanyalilara karsi Normandiya kralicesi olarak kizimi gecirdim.
Bu kralim adeta yasayan bir azizdi. Olunce gercekten saint oldu zaten.Litvanya'nin Hristiyanlastirilmasinda cok emegi vardi.
Nesiller sonra baska bir kizimida Iskandinav paganlarina karsi yapilan crusadede norvec kralligina gecirdim.
Oyunda belirledigim amaci gerceklestirdim. Katoliklik aldi basini yurudu. Kudus Kralligina esimi gecirdim daha sonra bana baglandi dogal olarak sonraki nesilde bana geldi zaten.
Bayagi zevkli bir oyundu.
Bloodlinelar nasil toplanir onu ogrendim bu oyunda.
Iki tane HRE yok, HRE'nin Afrika da topragi oldugu icin oraya da isim koymus. Tribute oldugunda bildigim kadariyla ayni isim olsa da renkler farkli oluyor.
Daha evvel Duman'in oynadigi bir kampanya vardi oradan gorerek bende 769'da Zerdust Taberistan Beyi ile basladim. Oldukca zor oldu isleri daha da zorlastirmak adina yalanciliktan muslumanda olmadim zerdust kaldim,halifeye yaptigim sway/improve relations in hatti hesabi yoktur. Ilk direk benim unvanimi alsada zamanla baska halifeler beni sevdi bile diyebilirim. Tecrube ile sabit eger iliski -20 den yuksekse revoke yemiyorsunuz. Ama siz yinede en azindan +0 tutun.
Daha sonra indepence factionu kurulunca bende neden bagimsiz olmayayim dedim ve olduk ama olduk ne oldu yedigimiz holy war'in cihadin hatti hesabi yoktu. Ayni anda hem Sunni Halifesi ile savasiyordum oradan bir de Sii halifesi cihat ilan ediyordu. Beni buralarda kurtaran genelde hep assasins tarikati oldu gercekten op. Son ozelligi 5000 assasin vermesi sayesinde bayagi savaslari cevirdim diyebilirim.
Oldukca zorlu bir sefer oldu ama amacimiza ulastik.
Isin kotusu oyunun basinda moral otoritesi dusuk oldugu icin heresyler yayildi ve cogunluk haline gelince benim dinim heresy oldu ve hordelar araciliyla sibiryaya yayildi ve ben birakana kadar benden fazla yayildi. Bu isin tek kotu tarafi olumsuzler holy orderini alamadik o kotu oldu.
Oyunun cogunu Abbasilerle savasarak gecirdim, ben toprak aldikca Anadoluya goc ettiler. Maalesef papada 4.Hacli seferini ilan edince Bizans dagildi ve Latin Kralligi kuruldu ve Abbaside Anadoluya kondu.
Buda bitirdigim zaman
Aşağıdaki 2 üye Sezar nickli üyenin bu iletisini beğendi:2 üye Sezar nickli üyenin bu iletisini beğendi. • Tetsure, Revolver