arkadaşlar ben forum.paradoxplaza.com forumuna türkce dil desteği gellecekmı diye mesaj atım cevabı
fotoda nediyorki
fotoda nediyorki
Paradoxplaza'ya Türkçe Dil Desteği İçin Mesaj Attım
|
arkadaşlar ben forum.paradoxplaza.com forumuna türkce dil desteği gellecekmı diye mesaj atım cevabı
fotoda nediyorki
Konunun linkini versen daha iyiydi. O kadar kötü bir İngilizce kullanmışsın ki, adam doğrulamak için "Paradox oyunları artık Türkçe lokalizasyon/çeviri ile yayınlayacak mı diye mi soruyorsun?" demiş.
Edit: Ayrıca imkansız, bunun için çok erken. Adamlar İtalyanca veya Rusça dil desteği bile vermiyorlar, Türkçe destek mi verecekler?
05-02-2016, 21:44
Paradoxun oyunlarini turkce dil destegi ile hazirlamasini soruyorsun ? demiş soru vermiş
05-02-2016, 21:45
05-02-2016, 21:54
Sorduğu soruya inanamayıp cidden böyle bir şey mi soruyorsun? da demiş olabilir :P
Arkadaş bence İngilizce bilmiyormuş gibi yaparak Paradox'u manipüle ederek oyunu çevirtmeyi amaçlamış
ben ing bilmiyorum çeviriyi googel ceviriden yaptım
05-02-2016, 22:23
(05-02-2016, 22:05)ferevon : Arkadaş bence İngilizce bilmiyormuş gibi yaparak Paradox'u manipüle ederek oyunu çevirtmeyi amaçlamış İşte aradığım mizah! Gereken mesajı yazdım ben Kurtuluş, fakat başka cevap geleceğini sanmıyorum. Yolu yok yani.
05-02-2016, 22:26
Ben bile utandım yahu, neden bunu yazdın ?
CradonWar :Evet onu soruyor. Fakat bu sorunun cevabını biliyorum: Hayır. İtalyanca veya Rusça'dan önce değil.Bunu yazdım. kurtulus :Crusader Kings II Türkçe dil desteğinde getirebilirsiniz lütfenYalnız sen neden yabancı forumda Türkçe yazıyorsun? Hele Crusader Kings II için hiç yapmazlar. Crusader Kings III bile Türkçe olmaz. Edit: Yalnız cidden, Google Çeviri'yi bırak, bunun sorulması bile utandırıcı.
05-02-2016, 23:10
Adam heves etmiş sormuş kötü de olsa ne var yani?
Conclave Content Pack ile gelen Finno Ugric Portraits Dlcsi benim propagandalarım sayesinde yapıldı. Ama Türkçe dil desteği propagandadan fazlasını ister.
05-02-2016, 23:17
Finno-Ugric portreleri PI Forums'ta herkesin hayaliydi. Hatta modları bile yapılmıştı.
Türkçe dil desteği olabilmesi için ancak bu forumdan gönüllü bir çevirmen ekibi kurulacak da, doğru ve %100 olunca firmayı ikna etmek gerekecek. O da gelecek oyunları da ekibin "gönüllü" olarak çevirip, adamları para ve zaman masrafından kurtarırsak olur.
05-02-2016, 23:24
İnanmam o Portre benim sayemde çıktı. En çok ben yaygara kopardım.
05-02-2016, 23:41
Doğrudur :D. Ne kadar çok portre olursa o kadar iyi olur. Zaten geriye bir tek Baltık ve Polonya-Bohemya tarafları falan kaldı sanırım. Hatta Conclave'den sonra çıkacak DLC son olabilir.
06-02-2016, 16:09
Bu arada, oyun Türkçeye resmî olarak çevrilecekse büyük ihtimal bir oyun çevirme şirketiyle anlaşılır, onlar da oyunu oynamadan çevirir.
Bizim zamanımızda elektrik yoktu. IPhone'umuzu şarj edemiyorduk.
PzC/MC/FWWC Opsiyonel Kuralları ve Parametre Verisi Diğer PzC/MC/FWWC Konuları ile PzB Konuları
06-02-2016, 16:37
Dostum seni canı gönülden kutluyorum. Özellikle yabancı forumlarda Türkçe yazman bu milliyetçiliğin bitirdi beni.
Dipnot: Dalga geçmiyorum.
07-02-2016, 15:27
cok teşekkür ederim orda ilk önce Rusça mı çıkacak oyun
09-02-2016, 14:42
Bu sorunun sorulduğu konuda SolSara Stellaris ve HOI4'te aşağıdaki dillerin mevcut olacağını duyurdu.
- İngilizce - İspanyolca - Almanca - Fransızca - Brezilya Portekizcesi - Lehçe - Rusça |
|