01-07-2020, 14:21
O zaman 18:00 gibi başlarız. Uygun olanlarla şimdi de oynayabiliriz.
2020 Yaz Dead by Daylight Etkinliği
|
Bugün @Ayro @Onur34 ve @Ragnvaldr ile birkaç oyun oynadık. Oldukça zevkli maçlardı, çoğunda hep beraber kaçmayı başardık. birkaç maçta ise 1-2 kişi kaçabildi. Oyundaki kek bugu düzeltilse beraber girdiğimiz oyunlarda oldukça fazla puan da kazanacağız ama maalesef bug devam ediyor. Görseller ilk iletide.
Bugün kimler müsait. Burada olanlar ile oynayabiliriz. Ben birazdan kendim oynamak için gireceğim.
@reddga @Ragnvaldr @Onur34 @Ayro
Bugün @reddga ve @Ragnvaldr ile bolca oyun oynadık. Sonradan aramıza @Ayro da katıldı. Bolca kaçtığımız ve puan kazandığımız zevkli bir oyun oldu. Hatta bir maç karşıya afk killer bile geldi. Aynı zamanda kek bugu da düzeltilmiş. Bunun sayesinde bazı maçlar 100k'ya kadar puan kazandığım oldu. Tonla görsel aldım birazdan ilk iletiye ekleyeceğim.
03-07-2020, 00:10
Son gelen güncelleme sonrası yaşadığım takılma sorunlarını göz ardı edersem zevkli oyunlar oynadık. Ama bu takılma sorunları bazen aşırı can sıkıcı boyuta gelebiliyor. Benim tahminim discord açıkken bu sorunları yaşamam. Tek oynadığım vakitlerde bu kadar takılma olmuyordu. Ama önceki etkinlikte yine discord açıkken oynamıştım ve böyle sorunlar olmamıştı. Bakalım artık umarım çözebilirim.
03-07-2020, 15:32
O zaman bugünü off olarak kabul edebiliriz. Önümüzdeki günler müsait olduğunuzda konuya yazarsanız ortak zaman belirleyebiliriz.
04-07-2020, 15:09
Ben akşama doğru müsait olurum.
04-07-2020, 15:09
Oyundaki takılma problemlerini çözene kadar gelemeyeceğim maalesef. Çözdüğümde yazarım.
04-07-2020, 20:54
Geliyorum
05-07-2020, 00:02
Normalde takılma sorunlarından dolayı gelmeyecektim ama bütün ekibin girdiğini görünce dayanamayıp geldim. 5 kişiyken oyunlar çok daha zevkli oluyormuş. Killer olabilmek de ayrı bir artı. Bugünkü oyunlardan favori sahnelerim aşağıda. @PCOyun'a attığım mori. Moriyi sadece sana karşı almış gibi oldum kusura bakma ama bayağı zevk aldım :d
İnternet bağlantım kesildiği ve geç olduğu için girdiğim son maçın sonucu. Lag gücüm sayesinde katilin gözü önünde asılmış bir kardeşimizi kurtarmamın yanında, oyunun yarısı boyunca tamir edecek jeneratör bulamadım ve tam katil beni yakalamışken kapatmak için yanına gittiği kapaktan atlayıp kaçabildim. Yanımda hunharca katledilen kişileri asla unutmayacağım.
05-07-2020, 18:10
Dün @Ragnvaldr @reddga @Ayro ve @Onur34 ile Custom Game oynadık. Böylelikle ilk kez bizden biri killer oynayabildi. Herkes sanırım iki kere killer oynadı. Aldığım ssleri birazdan ilk iletiye ekleyeceğim. Bugün müsait olanlarla yine oynayabiliriz.
|
|