İleti Sayısı: 156
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
5
Sus Dedim Sustu takımı olarak Afrikanın büyüyen gücü, Great Power listesini giren ilk oyuncu ülkesi olan ulu önderimiz Shakta Zulu nun mirasını devam ettiren arkadaşım, yoldaşım Imerina'yı tebrik ederim. Butua olarak Güney ve orta Afrika'nın fethi tamamlanmış olup yeni hedefimiz olan Batı Afrika'nın fethinin başlayacağını duyurmak isterim. Bazı Afrika dışı ülkelerin kutsal topraklarımıza ayak bastığını gördük. Temennimiz bu hadsiz bir o kadar da saygısız ulusların derhal kutsal topraklarımızı terk etmeleridir. Aksi halde toprak kızıla boyanacak ve nehirlerden kan akacaktır.
Aşağıdaki 1 üye kscub nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye kscub nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• jax61
İleti Sayısı: 787
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
6
İtalyayi işgale devam ediyoruz ancak takım arasinda bir iç çatışma var halledebilirsek daha da güçlenebiliriz
€20
•
İleti Sayısı: 9
Imperium:
0
Geçtim bölgeye ayit olmayan arkadaş takımıma girmiş başka bir arkadaş gelicekdi artık bu mümkün değil
bu konuda maduriyet yaşadım oynadığım konumda yapabiliceğim hiçbirşey yok tek kaldım arkadaşımla takım kurup herhangi başka bir bölgeye geçmek istiyoruz
•
İleti Sayısı: 5,870
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
37
19-07-2020, 15:59
(Son Düzenleme: 19-07-2020, 16:00, Düzenleyen: Voidian.)
Keyfi ülke veya takım değişiklikleri yapamıyoruz.
•
İleti Sayısı: 9
Imperium:
0
19-07-2020, 16:12
(Son Düzenleme: 19-07-2020, 16:16, Düzenleyen: STALKER.)
keyfi değil ne takım nede ülke olarak istenilen bir durum olmadı
derdimi dünden beridir anlatamıyorum takım arkadaşımla birlikde aynı bölgede değilim dedim halde.... paylaşılan haritada aynı bölgede olduğum konusunda iddalı cevaplar alıyorum AMA HALEN AYNI bölgede değilim
avrupa bölgesine çağrıldığım fakat oyun ortası zoraki geçmek zorunda kaldığım bölgede en azından kendi takımımı kurup takım arkadaşımı çekerim düşündüm fakat oda olmadı bu şekilde oyuna devam edemem yerime kalıcı oyuncu ayarlamaya çalışırım iyi oyunlar
ve sana yazamıyorum istişare edememin sebebi budur.. çağıran arkadaş ettiğini düşündüm
•
İleti Sayısı: 2,839
Imperium:
47
Ülkem Three League 'i devredebilecek birisini arıyorum.
•
Imperium:
37
Konudaki harita oyun ilerledikçe doğal olarak güncelliğini koruyamıyor ve oyunun ortasındaki bir rehostta önerilen ülke ve bölgeleri aktif olarak belirlemek gerekiyor. Bu şekilde yeni gelen bir diğer oyuncu ile oyuncu yoğunluğunun az olduğu bir bölgede birlikte takım olarak etkinliğe katılmanızın uygun olacağını düşündüm. Zira yaklaşık 30 katılımcının olduğu bir etkinlikte alel acele yapılması gereken bir rehosttaki yeni oyuncu katılımında, lobide uzun uzun nerede oynayabileceğinizin iştisaresini yapmak ta mümkün değil.
Eğer devam eden bir etkinlikte, bunun şusunu beğenmem bunun ideaları kötüymüş gibi bir yaklaşımınız varsa başvuru muhabbeti için idealde oyun gününden önce etkinlik yetkilisi ile iletişime geçmek gerekiyor bunun anlaşılamayacak bir durum olduğunu zannetmiyorum. Diğer bir seçenek ise ne ideal bir durum olmasa da oyunun oynandığı sırada benimle steam vs. üzerinden iletişime geçip te benzeri bir iletişim kurmanız mümkün.
Son olarak lütfen discord etkinliği alışkanlıkları ile, sizlere sms ile ulaşıp kendince ülke dağıtan şahıslara itibar etmeyelim.
•
İleti Sayısı: 496
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
1
oyunun en iyi bolgesındesiniz gene kavgamı ediyorsunuz.
İleti Sayısı: 26,422
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Horasan'ın hamlesi incelendi ve kurallara aykırı sayılabilecek bir durum gözükmüyor. Genişleme alanımı kısıtladı denen yerin ardında alınabilecek sadece 1 AI toprağı var. Kaçırdığımızı düşündüğün, ihlal unsuru oluşturabilecek başka bir husus varsa özelden yazabilirsin.
•
Imperium:
37
oda kuruldu
id: 90137320437421058
şifre: st
•
İleti Sayısı: 2
Imperium:
0
Bugünlük yedek olarak littleiskenderin yerine katılıyorum.
•
Imperium:
37
rehost
id: 90137322400676870
şifre: st
•