18-08-2017, 11:55
Evet görmüştüm onu ama en çok merak ettiğim oyun çıktıktan sonra optimizasyon ve grafik güncellemeleri olur mu.
RYO: Mount & Blade: Warband
|
18-08-2017, 11:55
Evet görmüştüm onu ama en çok merak ettiğim oyun çıktıktan sonra optimizasyon ve grafik güncellemeleri olur mu.
08-11-2018, 15:05
Bence çok önemli bir oyun eksik. Hemde Türk yapımı. Bu oyunu neden foruma eklemediniz? Gerçekten oyun harika yani Paradox oyunları çok benzemesede o da strateji oyunudur, bu oyunu bu foruma ekleseniz gerçekten güzel olur.
"Sana burdan bir uçarım..."
--Hezarfen Ahmed Çelebi
08-11-2018, 15:07
@Osman_Pasha1887 oyun strateji oyunu olarak sayılmıyor. Fakat oyun kütüphanesinde mevcut.
01-02-2019, 00:01
(Son Düzenleme: 01-02-2019, 00:08, Düzenleyen: Ecdad Computer.)
The Red Wars moduyla oynadığım oyunum. Her ne kadar hileli olsa da, karakterimin idealini gerçekleştirebildim.
Mahmut Hikmet
Mahmut Hikmet sıradan bir köylü ailenin çocuğu olarak dünyaya geliyor. 1907 Yılında Shariz Darülfünün'unda Tıp eğitimi görüyor. Üniversite esnasında bazı reformcu gruplarla tanışıyor ve bunların fikirlerini benimseyip 1915'de Sarrani Hürriyet Cemiyetini kuruyor. 1918 yılında Cemiyet kapatılıyor ve Mahmut hapise giriyor. 1921'de hapisten kaçıp kuzeye gidiyor. Burada Paavola Eversti ile tanışıp Nord Cumhuriyeti'nin ordusuna katılıyor. Burada Cumhuriyetçilik hakkında daha da kendisini güçlendiriyor. Bu sırada Kızıl Kergitler ve Vaegir Federasyonu ile girdiği savaşlarda Komünizme karşı bir antipati kazanıyor. Askeri Tecrübesini arttırdıktan ve para topladıktan sonra Nord Ordusundaki görevinden ayrılıp kendisine bir ordu toplamaya girişiyor. Mahmut, Sultan Hakim'den kurtulmanın tek yolunun bir Devrim olduğuna karar vererek topladığı Nordik gönüllü Ordusuyla güneye doğru yola çıkıyor. Bu yolda Beyaz Kergitlerin yanında Kızıl Kergitleri yenilgiye uğratıyor. Mahmut, Sarranid yurduna dönüğümde kurduğu orduya "Sarrani Cumhuriyet Ordusu" adını veriyor. Çeşitli Sarrani ordularını yenip en sonunda Durquba'yı kuşatıyor. Durquba'yı fethettikten sonra burada Sarrani Cumhuriyeti'ni ilan ediyor. Artık Cumhurbaşkanı Mahmut Hikmet'in amacı, Köhnemiş Shariz'in büyük saraylarında oturan Sultan Hakim'in sonunu getirip bütün Sarrani yurduna Hürriyeti getirmek.
01-02-2019, 00:18
@Ecdad Computer devamını merakla bekliyorum. :D Modu zamanında denemiştim sanırım güncellenmiş bir tekrar deneyeyim bakalım.
трагедия
02-04-2020, 16:32
Mp için burdayım oynamak isteyen varsa repply.
31-07-2020, 17:54
Mount And Blade Napoleonic Wars Adlı DLC'de düzenlediğimiz birkaç etkinlikten bir video hazırladım. Edit programlarından anlamıyorum, kalite biraz kötü olabilir.
" Hemen herkes tartışabilir, fakat güzel konuşabilmek herkesin yapabileceği bir iş değildir. "
31-07-2020, 18:19
Oyun şuan oynanabilir durumda mı? 1050ti ile 30 fps bile alamıyordum.
31-07-2020, 18:39
Yanlış konu :) Bannerlord'u kastetmiştim.
Konuyu saptırmak gibi olmasın ama bana kalırsa Bannerlord performans olarak söylendiği kadar kötü değil. Evet, optimizasyon sıkıntıları var. Örneğin mantıksız bir şekilde köy savaşları kale kuşatmalarından bir tık daha
kötü bir performans sergiliyor ama ben bile APU Laptop'umda oyunu 720p-medium'da (kaplama detayı yüksek) ortalama 45 FPS ile oynuyorum.Sizler oyunu 4K ile mi açıyorsunuz ne yapıyorsunuz? Ayrıca hala bilmeyenler varsa söyleyeyim; oyundaki ''Shadow Type'' ayarını Static+Dynamic değil de sadece Static yapınca sırf 15-20 FPS daha fazla alıyorsunuz. Ki zaten oyun betadan çıkınca bu tarz sorunlarından arındırılır diye umuyorum. Bence artık gereksiz yere uzadı Bannerlord'un yapımı. 8 senede oyun çıktı şimdi 1-2 sene daha bekleyelim ki tam sürüm çıksın. Neyse bakalım. Geç olsun, güç olmasın. Napoleonic Wars'da yaptığımız tarihsel bir etkinlik.
" Hemen herkes tartışabilir, fakat güzel konuşabilmek herkesin yapabileceği bir iş değildir. "
|
|