İleti Sayısı: 101
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Nasıl kendimi Elektör seçtiricem Burgundy ile başladım şuan 1200 devdeyim (Hatta bunun başarımı bile varmış fkfkfmfm) Kısaca Elektör olmak istiyorum
Avusturya müttefikim 200 yıldır falan
•
İleti Sayısı: 727
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
7
HRE içerisindeki birkaç Elektörü ortadan kaldırmaya çalışın.
" Hemen herkes tartışabilir, fakat güzel konuşabilmek herkesin yapabileceği bir iş değildir. "
•
İleti Sayısı: 1,911
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
49
Din savaşlarında protestan tarafa geçersen ve kazanırsan direkt imparator olursun zaten. Biraz araştırmalarım sonucu elektör olma şansını artırmak için yüksek stability, düşük ae, imparatorla ilişkinin iyi olması, sınırdaş olmanız ve aynı dinden olmanız gbi gerekçeler sıralanmış ama yine de bunlara rağmen seçmeme ihtimali oluyor.
omnia fui et nihil expedit
•
İleti Sayısı: 5,908
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
37
07-03-2021, 22:50
(Son Düzenleme: 07-03-2021, 22:51, Düzenleyen: Voidian.)
Aynı savaşta olmaya gerek yok aynı anda başkentlerini işgal etmiş olmak yetiyor. Aslında hepsiyle savaşta olmaya da gerek yok elektörle müttefik olmak ta yetiyor.
•
İleti Sayısı: 115
Imperium:
0
Benim de başıma gelmişti. İsviçre oynarken imparator efendi beni bir türlü elektör yapmayarak malum duchy ile 1000 dev ol başarımını yaptırmıştı zorla. İmparator bazen taktı mı tam takıyor.
Aşağıdaki 1 üye He be nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye He be nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Voidian
İleti Sayısı: 656
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
2
Florence oynuyordum utanmasam italya krallığı kuracaktım zatı şahaneleri beni elector yapmadı diye savaş açacaktım. Meğer sadece duchy ler oluyormuş .d
•
İleti Sayısı: 2,799
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
18
07-03-2021, 23:58
(Son Düzenleme: 07-03-2021, 23:58, Düzenleyen: Defterdar.)
Elektör bir ülkeyi PU yapıp ilhak edince sen de elektör oluyordun galiba.
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
•
İleti Sayısı: 2,841
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Bildiğim kadarıyla elektör bilr ülke inherit edilince elektörlük devir alınıyor. Sıradan yoldan ilhak ile elektörlük alınmaz. Asıl soruya gelince son yamalarda değişmediyse imparator tarafından elektör yapılma ihtimaliniz yok denilebilir. 4k saatim var sayısız kes hre içerisinde oynadım bir defa bile böyle bir olayla karşılaşmadım. İmparator genelde teokratik ülkelere elektörlük veriyor. Bir defasında sırf denemek için hre içerisinde tüm teokratik prenslikleri ilhak ettim. Ona rağmen bana elektörlük vermemişti.
•
İleti Sayısı: 101
Imperium:
0
Uzun ve Yorucu Diplomatik Hareketlerin ardından İmparatora sen misin misin elektör yapmayan diyip savaştım 7 düvele ve artık HRE yok :)