18-07-2021, 20:00
Altına Hücum
|
18-07-2021, 20:47
YERLİLER Her geçen gün gelişiyor ve kendimizi eğitiyoruz. Adada ilişkilerimiz arttıkça ada sakinlerinin düşünceleri ve sesleri artık bizim de derdimiz olmaya başlıyor. Kiralık askerlerin fahiş fiyatlara verilmesi hem beni hem de ticaret ortaklarımızı rahatsız etmekte. Kiralık Pleblerden bu duruma çözüm bulmasını tüm ada adına talep ediyorum. Suikastci birliğimiz ilk terörüne başladı. Bakalım bu ok kime isabet edecek? @Loury ticaret teklifinizi sağlayacağı yazarlardan ötürü Yerliler olarak kabul ediyoruz. @Gurt un güneye karışmaması konusunda bu konunun kendisini ilgilendirmedigini , fikirden öteye geçmesinin sorun yaratacağına inanıyoruz. Hamlem :
18-07-2021, 21:01
Kanarya Lordum Terlik Han'a karşı ne yapacağız?
18-07-2021, 21:25
(18-07-2021, 21:01)Takeda Akane : Kanarya Lordum Terlik Han'a karşı ne yapacağız? Atakan savaşı bitince size askeri desteğimi sağlayacağım. Yine de o zamana kadar kendiniz atlı okçu kışlaları kurmaya devam edin ki ben olmasam bile kendinizi savunabilesiniz. Bunun yanında @Loury ve @Gurt ile kendileri için de uygunsa bir şekilde sınır olup ticaret yapmak istiyoruz.
18-07-2021, 21:32
Tamam bu tur atlı okçu kışlası kuruyoruz. Atakan Bey intihar etti diye söylentiler var. Seppuku yapmış diye duydum, okuduğu bir Japon savaş sanatı kitabından etkilenmiş. Halbuki kedim Garfield ile iyi anlaşıyorlardı. Yazık oldu.
19-07-2021, 16:56
(Son Düzenleme: 19-07-2021, 18:39, Düzenleyen: Yasin Ahmet.)
Onaltıncı Tur :Red Rose, adadan kaçışından birkaç hafta sonra adada tekrardan tespit ediliyor. Vorteks kraliyet muhafızları bu sefer prensin odasına girmek için verilen rüşvetleri kabul etmiyor ve Red Rose'yi yakalıyor. Ne yapılacağı tamamen Vorteks kralına kalmış durumda. @littleiskender yerine turunu oynadım. Artık tüm oyuncular saray veya ibadethane yapabilir. Ücreti 500 altın, yapıldığında 30 moral ve 10 disiplin verir, ücreti, alınan disiplin ve morali ikiye katlayabilir ve daha özel bir yapı yapabilirsiniz(Yapının ne değişikliklere sahip olduğunu siz yazarsınız).
19-07-2021, 17:32
https://drive.google.com/file/d/15VGz33l...p=drivesdk
Yukarıda işaretlenen 5 toprağa genişliyoruz. Ayrıca hükümet olarak gemiden tahliye edilecek ilk grubun yerliler olacağına karar vermiş bulunmaktayız.Bu karar kapsamında haritada işaretlenen yeşilin 3 tonuna karşılık gelen 3 aşamada bölgede bir yerli devleti kurulacak.Ayrıca işgal edilen topraklarda da yerliler çoğunlukta olduğundan buralarda yerlilere ilk aşamada teslim edilecektir. Topraklarımızda bulunan yerliler özümseme ve benimseme yoluyla asimile edildiğinden kültürleriyle Türk kültürü karışmış ve ortaya Türük kültürü adını verdiğimiz melez bir kültür çıkmıştır. Yeni kurulacak Yerli Devletinin lideri ise KHC işgali sırasında masum oldukları halde ailesi öldürülen yerli kökenli üvey kızım Anka Atasever olacaktır. Ayrıca devlet ile ilgili tüm kararları ona bırakıyorum. Atakanlılar devletinin bu durumdan tek karı Türükler ile yapılan antlaşma sonucu elde edilen Türük devletinin tüm gelirlerinin %33'üne denk gelen 100 turluk ufak bir ödemedir
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
19-07-2021, 19:00
Vorteks Krallığı
Rendal Cumhuriyeti'nden gelen elçilerimiz yanlarında iyi haberler ile geri döndüler. İki ülke ticaret yapmaya başladı. Muhafızlar Kral'ın huzuruna bir kadını yaka paça getirdiler. Getirdikleri bu kadını Kral tek bakışta tanıdı, kendisi Uçan Çete'nin lideri Red Rose idi. Sonradan Kral'ın öğrendiği gibi kendisi daha önce de muhafızlara rüşvet vererek prensin odasına girmişti. Kral, prens oğlu ile bu konu hakkında konuştu. Red Rose ve prens birbirlerini seviyorlar. Red Rose, korsan filosunu ve askerlerini, topladıkları ganimet ile birlikte Vorteks Krallığına teslim ederse, Red Rose ve Prens Vorteks Krallığında evlenerek hayatlarının geri kalanını onlar adına yapılacak sarayda geçirebilirler. Eski korsanlar eğitime tabii tutulacak ve Vorteks Krallığı askerleri olarak savaşlarda yer alacaklar, korsan gemileri de bakımları yapılıp Vorteks Krallığı donanması olarak, uzak kıyılara yapılacak çıkartmalarda kullanılacak. Korsan ganimeti de Vorteks Krallığı hazinesine eklenecek. Hamlem :5 altıgen denizden genişliyorum. (5*50= -250 altın)
19-07-2021, 19:02
Savaşımız bittiğine göre eskisi gibi ülkemizi bayındır hale getirmeye başladık. Bunun yanında @Takeda Akane beye bir teklifim var. Eğer kendileri bizim için aşağıdaki bölgeleri alıp bayındır hale getirirlerse kendilerinden bayındır hale getirdikleri bölgeleri bölge başına 50 altına almak isteriz.
Alıntı:Tur Başı Altın= 2034 @Takeda Akane Han'dan eğer kabul ederlerse bayındır hale getirmelerini istediğimiz topraklar. Bayındır hale getirildikten sonra bu toprakları kendilerinden toplam 500 altın karşılığında almak istiyoruz. Tabi buna sıcak bakmıyorlarsa anlayışla karşılarız.
20-07-2021, 12:17
Kabul sizin gibi onurlu bir Lordun teklifini kabul etmeyecek değiliz.
YERLİLER Bugün adanın 3 koruyucusu durumundaki devletlerden Merkezin Koruyucusu Yerliler, Kuzey'in Koruyucusu Vorteks ve Doğu'nun Koruyucusu KHC liderleri olarak festival eşliğinde adanın geleceği ve alınması gereken önlemler konusunda saatlerce görüştük. Bu görüşmeler sonucunda KHC , Vorteks ve Yerliler olarak şartları ve hakları bu 3 devletin ortak kararına bağlı olacak Vorteks - Yerliler ittifakını tüm adaya duyuruyoruz. Bu ittifakın maddeleri gizli kalmak koşuluyla adanın geleceği adına Vorteks-Yerliler ittifakı olarak Kiralık asker adı altındaki köleciliğe bir son vermek adına Kiralık Plebler devletine 2 devlet ittifakı olarak savaş açıyoruz. Ve bu savaşın askeri dehaları olarak Vorteks tarafından General Gaylord Thibodeaux ve Yerliler tarafından General Yasin Ahmet Kafasınatektüytakanoğulları önderlik edecektir.
Hamlem :
20-07-2021, 17:38
Ben atlı okçu kışlası yapmaya devam ediyorum.
20-07-2021, 17:42
@Art3mis Adadın 3 koruyucusu olarak umarım yaptığım hatayı affeder ve devam eden savaşı beyaz barışla durdurursunuz. Bunu istememin nedeni KHC'yi durduramayacağımı düşünmem değildir. Bunu istememin nedeni kendine kiralık asker komutanı diyen oksijen israfıyla aynı safta olmak istemememdir.
Ayrıca beyaz barış sağlanırsa 2.seviye olarak sınıflandırılan generalim "Şafaksöktüren"i ordunuza desteğe göndereceğim
20-07-2021, 17:59
Atakan Bey hala ısrarınızda eminmisiniz?
20-07-2021, 18:06
Beyaz barış kabul edildiğı sürece hayır değilim
20-07-2021, 18:06
Adanın üç büyük devleti olarak konuştuk ve Yerliler ile Vortex Krallığı kiralık askerlerin büyük askeri gücü ve kapasitesinin tehlikesini nedeniyle kendilerine savaş ilan etmeye karar verdiler. Her ne kadar benim ordumda da kiralık askerler olsa da bu kararlarına saygı gösterdim ve şu anki sözleşme bittikten sonra kiralık asker almamaya karar verdim. Ama Kiralık Plebler merak etmesinler, askerler savaş bitince onlara iade edilecek ve altınları ödenecek. Bunun yanında atakanlar devleti denen beş para etmez çapulcuları yok etmemize 3 tur kaldı. Ne zeka ne de şeref gibi kavramlara sahip olan bu kavmi sonsuza kadar adadan sürdüğümüz için bütün ada sakinlerine şimdiden önemli değil diyoruz.
20-07-2021, 18:17
20-07-2021, 18:22
Atakan Bey bana ihanet ettiği için KHC ile yaptığı savaşta Atakanlılara savaş ilan ettiğimi duyuruyorum. Üzgünüm kedim Garfield.
20-07-2021, 18:56
(Son Düzenleme: 20-07-2021, 18:56, Düzenleyen: korkusalan.)
Subutay bey...
Biz barış için uğraşalım senin yaptığına bak
20-07-2021, 19:00
Barış için ben uğraştım Kanarya ile savaşmayın diye. Ama olmayınca sizin yanınızda bir müttefiklik bilinci içinde Kanarya'ya savaş açtım ama sonra noldu? Kanarya Lordu her ne kadar ilk başlarda benle atışsada büyük bir lider örneği gösterip bizimle anlaşmaya karar verdi ama sen hala kabul etmiyorsun ve benim ilhak edilmem gerektiğini bile söyledin. Hala bir şansın var gel bırak bu davayı ve bizim komutanımız ol. Terlik Han'ı bitirirken bizimle ol.
|
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi