İleti Sayısı: 302
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
2
Eu4 tarzı bir alternatif 3. dünya savaşı oyunu hayalim. Buna benzer kitaplar da yazılmıştı Metal Fırtına gibi yanılmıyorsam ama bundan çok daha üst düzey. Ekonominin, teknolojinin, günümüz dengelerinin ve devletlerinin olduğu bir üçüncü dünya savaşı dönemine ait oyun olsun isterdim.
•
İleti Sayısı: 8,084
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
71
Fantastik unsurlara sahip bir wargame.
•
İleti Sayısı: 6,414
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Her zaman Mount & Blade ile karışık bir Paradox oyunu hayal etmişimdir. Bir süredir bundan ziyade sınır değişimlerinin dinamikliğini yansıtabilen ve de önceden belirlenmiş seçenekler yerine sanki gerçek bir insanla konuşuyormuş gibi etkileşim kurabileceğimiz bir yapay zekânın bulunduğu bir strateji oyunu düşlüyorum. Özellikle de ikinci hayalimin gerçekleşmesinin bayağı zor olduğunun farkındayım ama olsa ne güzel olurdu.
İleti Sayısı: 6,642
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
17
sevdiğim çizgi film karaktleri ile çeşitli oyun evrenlerinin bir araya geldiği ve bu evrende slenderman gibi fantastik oyun yaratıkları ve farklı efsaneleri avladığımız bir oyununun yapılmasını istiyorum
•
İleti Sayısı: 609
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
1
Witcher 3(ya da Dark Souls) gibi ama Warhammer 40k evreninde geçen bir oyun. Böyle space marine ile oynayacaksın, süper olurdu.
•
İleti Sayısı: 8
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
Mudrunner fiziklerinde bir Snowrunner harika olurdu. Rigs of Rods fiziklerinde bir Snowrunner ise efsane olurdu.
•
İleti Sayısı: 3,193
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
20
Baldur's Gate + Morrowind + 2021 = perfection
•