İleti Sayısı: 5,324
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
35
Geçenlerde yeni yol haritası yayınladılar. Yoldaşları soylu yapmayı getirecez demeleri bide savaşa girdiğin yer haritada bulunduğun yer olacak aynı total war oyunları gibi bu iki şey önemliydi o yol haritasında.
俺たち 自由 に なれる の か ?
•
İleti Sayısı: 2,261
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
30-08-2021, 19:53
(Son Düzenleme: 30-08-2021, 19:53, Düzenleyen: Ayro.)
Bugün deneme amaçlı tekrar indirdim oyunu. Çıkışı ve sonrasındaki aylarda bilgisayarım oynanabilir seviyede çalıştıramıyordu oyunu ancak neredeyse yüksek ayarlarda 60fps alabiliyorum artık (Stabil değil tabi o yüzden ortada oynuyorum). İçerik olarak çok bir farklılık göremedim ama optimizasyon için çalışmışlar gerçekten.
Merak eden olursa diye sistemim:
FX-6300
1050ti
8GB RAM
•
İleti Sayısı: 6,426
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Oyun erken erişimden çıkmadan önce DLC mi duyurdular?
•
İleti Sayısı: 68
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
0
Mount & Bannerlord hali hazırda online bir moda da sahip. Bilmeyenler, görmek ve oynamak isteyenler benimle özelden iletişime geçebilirler. Oyunun mantığı biraz MMO tarzı karakterleri geliştirmek single playera göre daha zor. Her oyuncu kendi askerlerini yetiştirip pvpye girebiliyor. Oyun içerisinde belli başlı yabancı ve Türk klanlar var. Şu an için pvp sadece bir bölgede yapılabiliyor fakat ilerleyen güncellemelerle birlikte tüm Kalradya'ya geleceğini söylüyor yapımcılar.
Üstte gök basmasa, altta yer delinmese Türk milleti; ilini, töreni kim bozabilecek?
•
İleti Sayısı: 9,467
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
26
Bannerlord'u bıraktım. Tarihi resterasyon modları gelmeden de dönmeyi düşünmüyorum.
•
İleti Sayısı: 1,576
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
5
1.5.2 ya da daha önceki bir sürümden itibaren çok oynamadım. Oyuna geri dönmemi sağlayacak bir mod var mı? Ya da tavsiye acaba?
•
İleti Sayısı: 1,695
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
2
Singleplayerde oyun esnasında diyelim sadece atlılardan oluşan bir ordu ağacı kurmak istedik bunu o saveye özel olarak yapmamızı sağlayacak bir özellik mevcut mu oyunda?
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
•
İleti Sayısı: 12,363
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Son bir haftadır oyunu tekrar oynamaya başladım. En son girdiğimde daha yeni çıkmıştı, şahsen hiç hata olabilecek bir şey ile karşılaşmadım ve oyun gayet eğlenceli. Oyunu daha hızlı oynamayı sağlayan, ticaret işini otomatikleştiren 1-2 mod dışında tamamen native oynuyorum. Ben en son oynadığımda bayrak görevini yapamıyorduk, lordlarla konuştuktan sonra gidiyordu fakat o görev tamamlanmış sanırım fakat daha birine vermedim bayrağı. 600 gün civarındayım, kendime imparatorluk topraklarında bir yerleşimi ele geçirdikten sonra kendi krallığımı kurmayı planlıyorum.
Klandaki diğer üyelere kurdurduğun partileri pek başarılı bulmadım, saçma yerlerde gezip sık sık yakalanabiliyorlar. Onun dışında yardakçı sistemi ise bayağı zayıf geldi. Warbanddaki yardakçılar ile oynamak daha taktiksel ve eğlenceliydi, Bannerlordda hiç derinliği yok.
•