İleti Sayısı: 368
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
2
Imgur , imgur , IMGUR.
House Imgur kapatıldığı için doğal olarak VPN girmeden göremiyoruz. İstersen hizliresim kullanabilirsin.
•
İleti Sayısı: 26,412
Imperium:
139
Düzelttim. Redditteki linklerin büyük çoğunluğu Imgur olur zaten.
•
İleti Sayısı: 235
Imperium:
0
Yüksek çöz. için Hızlıresim zayıf kalıyor yani desteklemiyor benim dutch haritasını yüklediğim yere yükledim haritayı.
Ayrıca imgur muhtemelen hep kapalı kalacak neden dns ayarlarınızı kalıcı olarak değiştirmiyorsunuz?
•
İleti Sayısı: 26,412
Imperium:
139
Herkesin değiştirmesi beklenemez.
•
İleti Sayısı: 368
Imperium:
2
Alternatif bulmak daha kolay , yani o kadar kişi DNS değiştireceğine bir kişinin yüklenen siteyi değiştirmesi sence daha mantıklı değil mi? Bazıları DNS kullanmak istemiyor. Hatta bazıları değiştirmeyi bilmiyor. O yüzden daha iyi hizmet verebilmek için bizim alternatifler üretmemiz daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Emeğin için ayrıca teşekkürler tabiki.
Aşağıdaki 1 üye Steafun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Steafun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Menars
İleti Sayısı: 235
Imperium:
0
Yok habire keyfi şekillerde siteler kapanıyor Tayyip Sultan'ın ülkesinde, Youtube, Facebook, Twitter, Ekşi vs. Her kapanma yaşandığı zaman insanlar için çok can sıkıcı olabiliyor durum. E bundan korunmanın yoluda Dns değiştirmek. Yani Dns 2. ve 3. Dünya ülkelerinde internetin tuzu biberi gibi bir şey, hayat suyu. Onun için şettim :P
•