Duyuru: Crusader Kings III Türkçe Yama - 1.6 (%100) Çıktı
bende de aynı şekil paradox da yüklü aynen bunun gibi ama olmuor

(03-07-2022, 20:07)YigitArda33 :
(03-07-2022, 19:54)Kronos : Modu Launcher üzerinden kaldırıp, Paradox Modstan tekrar abone olmayı denediniz mi?

Sorunu Çözdüm. Modu manuel olarak indirdim ve mod dosyalarını kendim yerleştirdim.
banada yazarmısın nasıl yaptığını denedim bende olmuyor
Ara
Mod klasörünü alıp oyun dosyalarının üstüne yapıştırmış muhtemelen. Önerilmez ama işe yarar.
1.6 sürümü için 245 satır hata giderimi içeren bir ara güncelleme çıktı. Ara güncelleme sonrası checksum Steam için 89ca, Paradox Mods için 2cb2.
yapamadım abi. bir türlü olmadı 1.5 i kaldırdım 1.6 duruyor fakat olmuyor
Ara
Neyi nereden nasıl kurmaya çalıştığını yazman lazım ki yardımcı olabilelim. Steam mi, Paradox Mods mu, manuel mi kurdun?
(01-08-2022, 06:32)Duman : Neyi nereden nasıl kurmaya çalıştığını yazman lazım ki yardımcı olabilelim. Steam mi, Paradox Mods mu, manuel mi kurdun?
 steam üzerinden oynuyorum. atölyeden 1.6 ya abone oldum fakat 1.5 olarak görünüyor. 1.5 i iptal edip sadece 1.6 olarak devam etmek istediğimde ingilizce oynayabiliyorum. 

Teşekkürler,
Ara
(01-08-2022, 19:58)kayHANko :
(01-08-2022, 06:32)Duman : Neyi nereden nasıl kurmaya çalıştığını yazman lazım ki yardımcı olabilelim. Steam mi, Paradox Mods mu, manuel mi kurdun?
 steam üzerinden oynuyorum. atölyeden 1.6 ya abone oldum fakat 1.5 olarak görünüyor. 1.5 i iptal edip sadece 1.6 olarak devam etmek istediğimde ingilizce oynayabiliyorum. 

Teşekkürler,

Modları tekrar silip yükleyince oldu teşekküerler,
Ara
Çeşitli hata giderimleri içeren bir ara güncelleme çıktı.
Çeşitli hata giderimleri içeren bir ara güncelleme çıktı. Checksum Steam için aadd.
Türkçe yamayı indirmek için Paradox Mods linkine tıkladığımda sadece Paradox Mods'un anasayfasına yönlendiriyor. Arama yaptığımda da bulamıyorum.
Ara
Aynı şekilde bekliyorum. Başka bir indirme linki sunulsa çok iyi olur.
[+] 1 üye Asiz nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Paradox ile iletişime geçildi, bekliyoruz.
1.6 yı indirmeye çalışıyorum paradox linki çalışmıyor düzeltilirse sevinirim
Ara
Şuan elimde bi yama mevcut değil oyunu nasıl türkçe oynarım
Ara
1.6 için yama güncel. Sizin sorduğunuz 1.7, o da çevirisi bitince gelecek.
[+] 2 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Sorun bizden kaynaklı değil. Sayfayı kapatan Paradox, açacak olan da Paradox.
(20-09-2022, 15:17)Duman : Paradox Mods sayfası tekrardan açıldı.
(20-09-2022, 15:17)Duman : Paradox Mods sayfası tekrardan açıldı.
Merhabalar yamayı yükledikten sonra oyunu bir kere açıp kapatın bu işlemden sonra oyunu tekrar steam üzerinden oynuyorsanız başlatın launcher kısmının solunda bulunan Playsets kısmına basıp açılan pencerede sağ yukardan ADD MORE MODS kısmına basıp Playsets kısmında ekli olmayan Türkçe yamayı ekleyip sağ kısmından tiki yeşil yapın sonra tekrar oyunu açın benim sorunum böyle düzeldi umarım sizinde düzelir ve umarım anlatabilmişimdir.
İyi oyunlar
Ara
(27-09-2022, 16:28)Boreas : Merhabalar yamayı yükledikten sonra oyunu bir kere açıp kapatın bu işlemden sonra oyunu tekrar steam üzerinden oynuyorsanız başlatın launcher kısmının solunda bulunan Playsets kısmına basıp açılan pencerede sağ yukardan ADD MORE MODS kısmına basıp Playsets kısmında ekli olmayan Türkçe yamayı ekleyip sağ kısmından tiki yeşil yapın sonra tekrar oyunu açın benim sorunum böyle düzeldi umarım sizinde düzelir ve umarım anlatabilmişimdir.
İyi oyunlar
Merhaba ben manuel olarak kurdum ama mods kısmında mod gözükmüyor sebebi nedir acaba ?
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.