İleti Sayısı: 636
Üyelik Yılı: 2015
Dizide geçen bir şeyi hatırlatayım Ramsay resmileşmiş bir bolton ondan dolayı bir varis ama başka bir hanedanın başka bir bastard'ı varis değil onun için kraldan onaylı belge alması şart :P
Bu spoilera girmez :P
•
İleti Sayısı: 1,494
Imperium:
5
Hypelanan var mı şu diziye hala?
•
İleti Sayısı: 1,177
Imperium:
4
Onun bir adı var bi kere(hoş dizide çıktı mı bilmiyorum)
•
İleti Sayısı: 26,428
Imperium:
139
Onu bırak Hodor'un adı Wylismiş
•
İleti Sayısı: 316
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
2
Şu geçmişten sahne göstermeleri çok güzel oluyor ya episode 3 te de devam ediceğini öğrenmiş olduk. Büyük ihtimal Sword of Morning Arthur Dayne de göreceğiz.
•
İleti Sayısı: 1,177
Imperium:
4
ToJ görcez. Kitapçılar da sağlam spoiler yiyecek orda
•
İleti Sayısı: 3,077
Imperium:
39
Kitap ve dizi paralel evren gibi ilerliyor. Sonları bile farklı olursa şaşırmayın derim.
•
İleti Sayısı: 1,494
Imperium:
5
Tek umudum sonlarının apayrı olması.
•
İleti Sayısı: 313
Imperium:
2
Tahta oturmaya layık pek birsi yok en yakın olarak petyr baelish karakterini görüyorum.
•
İleti Sayısı: 316
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
2
O tahta oturmayı hakkeden tek kişi kaldı o da Targaryen Kızı. Stannis yaşıyorsa onun hakkıdır tabii.
•
İleti Sayısı: 636
@
ferevon asıl oturmak istemediğini düşünmek onun tüm zekasına hakaret olur.
•
İleti Sayısı: 26,428
Imperium:
139
50 tane eli sopalı dincinin darbe yaptığı ve kraliçeleri hapse atıp kral muhafızına gider yaptığı bir tahta oturmaya çalışmak genel olarak gereksiz.
Üstelik bu faith militantların nasıl bu güce geldiği de yansıtılmıyor, dizide de gösterildiği üzere halktan aldıkları bir destek de yok, aksine halk daha bir ahlaksız tasvir ediliyor. Mountain'i sal faith militant'ın üzerine adam tek başına bitirir gibi görünüyor ama yine de çile çekiyorlar. Tamamen diğer coğrafyalarda olaylar bir sonuca bağlanırken Kings Landing'i dondurabilmek için düşünülmüş bir senaryo.
•