İleti Sayısı: 1,519
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
16
Oyun bozuk;
Bazi oyunlarda son caglarda surekli bug vuruyor. Ilerlemiyor sira. Sorun cikmadan oncesinde kayittan yukleme yapilsa bile yine bozuluyor. Erkenden zafer alirsaniz ne iyi, yok sona kadar uzaticam derseniz oyun bir yerden sonra kafayi yiyip bozuluyor. Bir kac kere basima geldi bu durum.
Aşağıdaki 1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Elefsar
İleti Sayısı: 2,019
Imperium:
27
İyi bir başlangıç yapamadı maalesef seri haline getirmeden önce markayı kurtarmaları gerekiyor.
Aşağıdaki 1 üye Rzenma nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Rzenma nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Craetus
İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
Humankind zorluğunda oyun açtım. Kafamdaki düşünce en fazla ne olabilirdi. Daha şehri kurmadan adamlarım öldü. Ancak hemen yeni bir birimle farklı bir tileda oyuna devam ettim. Bunu da öğrenmiş oldum.
•
İleti Sayısı: 1,519
Imperium:
16
Son gelen guncelleme oldukca saglam bir darbe vurmus production/science kültürlerine
Sonunda baska lulturleri secmek de makul olacak. Ama yine de dengeyi yamultup birini op yapmış olabilirler. Denemek lazım.
•
İleti Sayısı: 377
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Oyunun Türkçe olasıyla radarıma girdi, çıktığından beri epey güncelleme aldı şu an sadece oyun bu fiyata değer mi sizce?
•
İleti Sayısı: 180
Imperium:
1
Oyunu gerçekten çok almak istiyorum ama şu haliyle oyunun 200 TL değmeyeceği söyleniyor
Imperium:
1
Oyunun fiyatının yükselme ihtimali var mı? Normal fiyatı 300 TL olan oyun 500 TL falan olur mu? Eğer ihtimal varsa beklemenin de çok mantığı olmayacak.
•
İleti Sayısı: 26,422
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Yayıncısı SEGA olduğu için var. Total War oyunlarının fiyatı belli aralıklarla yükseliyor.
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• dark prens
Imperium:
1
Şahsen ben oyunun fiyatında yükselme bekliyorum. Oyunun fiyatı eski ekenomik duruma göre yapıldı sonuçta. Türkçe dil desteği veriyoruz diye dlc leri sağlam yükseltmişler. Ana oyuna da bir dokunuş yaparlar.
•
İleti Sayısı: 2,134
Imperium:
1
Oyun steamde %50 indirime girmiş. Ah be tam vic3 arifesinde yaptı adiler. Ama tabiki nakit akışı vic3'e gidecek. Acaba kış indiriminde de %50 gelir mi? Birde kış indirimi ne zamandı?
•
İleti Sayısı: 65
Imperium:
0
Humankind DLC'lerin temel fiyatları düşürülmüş ve indirim var. Bu fiyatlara DLC'leri kaçırmayın.
•
İleti Sayısı: 377
Imperium:
0
Yeni fiyatı indirmişken tekrar artışa gitmezler sanırım.
•
İleti Sayısı: 2,134
Imperium:
1
1,2 gb güncelleme geldi. Yama notlarını çevirebilen var mı?
•
Imperium:
1
16-12-2022, 23:04
(Son Düzenleme: 16-12-2022, 23:08, Düzenleyen: dark prens. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Epicte yüzde 49 indirimde. En son genişleme paketine indirim yapılmamış. Bu indirimden sonra oyunun fiyatının artacağını düşünüyorum. Muhtemelen alacağım. Genişleme paketleriyele oyunun daha iyi duruma geleceğini düşünüyorum. Epicte ayrıca 200 TL üzerinde olduğu zaman sepet yüzde 25 indirim kuponu var. Oyunun epic ya da steam den alınmasının bir önemi var mı? Epic fiyatları biraz daha iyi.
•