İleti Sayısı: 8,062
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
71
02-11-2023, 16:04
(Son Düzenleme: 02-11-2023, 16:08, Düzenleyen: reddga. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Spoiler sayılabilecek bir sorum var.
Oyunun hikayesini tamamen bitirebilmek için kaç defa kaçmamız lazım? Ben 6-7 defa kaçtım hala bitmedi.
•
Imperium:
71
Sonunda oyunun ana hikayesini tamamlayabildim. 50 saatten fazla sürdü ama buna kesinlikle değdi. Üstelik bi' bu kadar daha oynatacak kadar oyunda içerik var ama daha oynar mıyım emin değilim. Artık ikinci oyunu beklerim gibi.
Aşağıdaki 1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• baywatch06
İleti Sayısı: 6,471
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
17
4. runımda 2 boss birden geçtim çok sağlam bir build yapmıştım ama 3. haritada güzel bir dayak yiyip başa döndüm
•
Imperium:
17
az önce saglam.bir build ile hadesin karşısına kadar çıkmayı başardım ancak hadesi geçemedim
•
Imperium:
71
Tek seferde geçmesi bayağı zor. Ben 5-6 defa ona ölmüştüm geçene kadar.
Aşağıdaki 1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• baywatch06
Imperium:
17
aslinda ilk deneme için canının yarısına filan getirdim 3 denemede ama olmadi
•
İleti Sayısı: 12,242
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
99
İlk oyunda Hades'i asla yenemedikten sonra ikinci oyunun erken erişiminin çıkışıyla birlikte bir göz atayım derken ilk oturuşta son bossu öldürmüştüm. İkinci oyunun daha içerik açısından eksik olması ve şahsen oyunu daha bütün hâlde tüketmek istememden ötürü bitirmediğim ilk oyuna bir kez daha göz atayım dedim. İlk başta oynanış olarak alışmak biraz sürdü zira ikinci oyunun temposu çok daha sakin ve taktik odaklı olduğundan sürekli dash spamlamak tuhaf hissettirdi. Onun dışında buildimin ne olduğunu bile anlamadığım yarım bıraktığım yay oyunumda intihar ettikten sonra yumruklar ile başlayıp ilk denemede Hades'i alt ettim. İkinci oyundan ötürü bir el alışkanlığı mı buna sebep oldu yoksa oyunu ilk oynadığımda ben mi çok kötü oynuyordum fikrim yok ama düşündüğümden çok daha rahat oldu.
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• baywatch06
İleti Sayısı: 2,018
Imperium:
27
Bende ilk oyunda final bossta zorlanıyordum crystal beam buildiyle çok rahat geçmiştim bazı buildler op kalmış ikinci oyun çok övülüyor merakla bekliyorum gamepasse gelmesini.
•
İleti Sayısı: 12,242
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
99
Hades 2'de yaşanan hadiseyi dile getirmeye gerek yok, kimin sıkıntısının yetenek meselesi olduğu aşikar.
•