İleti Sayısı: 8
Üyelik Yılı: 2022
Imperium:
0
Yamayı günceller misiniz?
•
İleti Sayısı: 47
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Yamayı nasıl kaldırabilirim? Mod kuramıyorum da.
•
İleti Sayısı: 6,463
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
17
en basitiyle steam üzerinden dosyaları doğrula
İleti Sayısı: 1
Imperium:
0
Hocam kolay gelsin. 1.33 için yama ne zaman güncellenir?
•
İleti Sayısı: 1
Imperium:
0
Merhaba X Box Game Pass ile Europe Universalis 4 oyununa Türkçe yamayı nasıl kurabilirim ? Dediğiniz gibi indirilen dosyaları oyunun kurulu olduğu yere attımç Ama game pass yama mod sorunlarını biliyorsunuz biraz uğraştırıyor. Yapabilen bilebilen birisi bana cevap verebilir mi ? Teşekkürler
•
İleti Sayısı: 106
Imperium:
1
Animus projesi kapandığını açıklamış. Haziran sonu olmadan, hazırladıkları türkçe yamayı ücretsiz dağıtacaklar.
•
İleti Sayısı: 6,463
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
17
ingilizcem çok çok iyi değil ama istersen yardım edeyim
•
İleti Sayısı: 111
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
2
Daha önce Animus Projesi'ne devrettiğim için bir süredir ilgilenmiyordum. Ekip paylaşana kadar güncel bir oynanabilir yama paylaşmayı düşünüyorum. Eğer paylaşırlarsa gerek kalmayacak zaten.
•
İleti Sayısı: 25
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
Şu oyunun Türkçe yaması çıksın ilk işim öğrenmek olacak. Stellaris'i de İngilizce oynuyorum ama bu oyunun arayüzü çok karmaşık ve korkutucu görünüyor.
•
İleti Sayısı: 604
Imperium:
0
25-08-2022, 19:30
(Son Düzenleme: 25-08-2022, 19:31, Düzenleyen: gokay0035.)
Bu oyunda %100 yapsanız olmaz mi
•
İleti Sayısı: 11
Üyelik Yılı: 2024
Imperium:
0
Bu oyun için Türkçe yama olacak mı nasıl olsa son dlc ler çıktı diye biliyorum. 5. si gelecek diye söyleniyor. burada çıkmayacaksada çıkmış düzgün bir yama var mı.
Aşağıdaki 1 üye -Onur- nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye -Onur- nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Legnica
Imperium:
0
İngilizcem çok iyi değil çeviri programlarıyla denetleye denetleye bu oyunun hali hazırda ki eski Türkçe yamasından devam edeyim çevireyim dedim tabi tek kişi çok uzun sürebilir ancak font sıkıntısı var yapanlar font sıkıntısını Türkçe karakterlerin yerine şu sembollerle Türkçe harflerin görünmesini sağlamış ı ý İ Ý ş þ Ş Þ ğ ð ama bu çok uğraştırıcı bu oyun için fontlardan anlayan böyle sembollerle uğraşmadan font ayarları yapabilecek olan var mı? hatta ben mod şekline çevirdim oyun içine atılıp orijinal dosyaların yerini alan tarzdan çıkardım. mod şeklinde font ayarları ile yardım edebilecek var mı? olursa en azından uğraşırım biraz sabrım yettiği kadarıyla
•
İleti Sayısı: 111
Imperium:
2
Çeviri aktif olarak devam ediyor ama tabii ki benim pek sabrım kalmadı ancak olabildiğince hala fırsat buldukça çeviriyi geliştiriyorum ve güncelliyorum. Font konusunda o şekilde yardım edebilecek birini ben bulamadım. Benim yöntemim şu an için en geçerli ve iyi yöntem diyebilirim.
•
Imperium:
0
evet malesef sabır kalmıyor. Ben şöyle oynamak istediğim bir iki ülke ile alakalı çevirileri yapmaya çalıştım uğraştım biraz ama devam edemedim hele font da uğraştırınca daha sıkıcı oluyor.
•
İleti Sayısı: 809
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
1
eski çeviri ve yeni çeviri arasındaki fark ne
•