Dizi: House of the Dragon (2022)
俺たち 自由 に なれる の か ?
[+] 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Tek tek olayları açıklamakla uğraşmayacağım ama hikayeyi yürütmek için karakterler aptallaştıkça aptallaşıyor. Nerede GoT'un efsane bölümleri, nerede milletin övmeye doyamadığı bu bölüm.
Ara
Ben yeni sezonu henüz izlemedim, sezon finalinden sonra toplu izleyeceğim ama yorumlar tüm beklentilerimi alaşağı etti. Böyle bir gidişat izlemelerine üzüldüm.
Ara
Ara
Kitaptan kopuk adeta 1. Sezonu sosyal medya hype'ını ölçüp, 2. Sezonu ona göre hazırlamışlar gibi. Aşırı taraflı bir dizi. İkinci veya üçüncü bölümde izlemeyi bıraktım.
[+] 1 üye SatanistKesenKedi nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
2. sezon can sıkıyor bakalım nereye varacak.
q59zb6s.jpg
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
Görsel
[+] 1 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ara
Aynı karakter 10 dk'da 120 iq'dan 10 iq'ya düşüyor. Bir yerden bir yere gitmek ne kadar sürüyor belli değil, 5 bölümde gittikleri yerden 10 dk içinde dönüyorlar falan. Tam bir game of thrones son sezon vakası oldu benim için.
Ara
Diziden malesef nefret etmeye başladım. 3. sezon var herhalde bu yüzden bomboş bir sezon ya. 4. bölüm hariç çöp dizi...
Ara
Bir kaç sahne dışında yine rezil bir bölüm izledik.
Ara
4. en iyi 7. idare eder gerisi vasat doldurma bölümler halinde gidiyor. 8. bölümü mükemmel bitiremezlerse 3. sezonu kim bekler ki.
q59zb6s.jpg
[+] 1 üye irfandurmus nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
there-has-to-be-two-more-episodes-right-...3c13588910
俺たち 自由 に なれる の か ?
[+] 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
İkinci sezonu hem dizinin yapımcısının, hem yazarlarının, hem de HBO'nun yeni yönetiminin bütçe kesme çalışmalarına kurban gitti. Diyaloglar ve hikaye anlatımı bu sezon zaten gittikçe kötüleşti ama senaryo yazıldıktan sonra HBO'nun 10 bölümden 8 bölüme düşürün demiş olması yangını baya bi körüklemiş.

Bir şeyleri değiştirmezlerse 3. sezon çok daha kötü olacak gibi duruyor.
Ara
doka75q.jpg

‘HOUSE OF THE DRAGON’ will officially end with Season 4.
Season 3 begins filming in early 2025.
Ara
Bir saatlik final bölümünü 10dk bitirdim heralde. Çoğu sahneyi, örneğin Rhaenyra ve Alicent sahnesi gibi izlemedim bile. Rezalet bile diyemeyeceğim.
Ara
Ara
Görsel
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.